Retro badkamers: het zit hem in de details

Retro badkamers zijn van vroeger, maar ontzettend hip. In retro badkamers gebruiken we de nieuwste technologieën voorzien van oude patronen. Bij een retro badkamer denkt u aan vroeger. Klassieke kranen, sierlijke vormen, nostalgische accessoires en victoriaanse badmeubelen. Bij een retro badkamer zit het hem in de details. Ook een retro badkamer? Onze showroom biedt u volop inspiratie. Bovendien is Paul Roescher goedkoper dan waar dan ook.

maak een afspraak

Hoe creëert u een retro badkamer?

  • Gebruik de juiste kleuren:

Een retro badkamer is makkelijk te herkennen aan het gebruik van typische retro kleuren . Denk bijvoorbeeld aan licht oranje en jeansblauw. Wel is het belangrijk dat u niet te veel felle kleuren gebruikt. Zorg dat de rust bewaard wordt met accentkleuren, zoals wit. 

  • Kies typische retro badkamermeubels:

Ook de badkamermeubels zijn niet onbelangrijk bij het creëren van een retro sfeer in de badkamer. U moet goed nadenken over hoe u uw badkamer gaat inrichten. Typerende retro meubels zijn vrijstaande badkuipen met of zonder pootjes of een bronzen kraan.

  • Details zijn belangrijk:

Maak uw retro badkamer af met leuke retro accessoires, zoals een antieke spiegel, oude schilderijen of een vintage handdoekhouder. Door deze details toe te voegen, krijgt uw badkamer die typische nostalgische uitstraling.

  • Vloer:

Geef uw badkamer een retrolook met een echte retrovloer. Retro vloeren zijn er is diverse soorten, maar bij een badkamer is het belangrijk om goed te letten op de eigenschappen van de vloer. De badkamer is namelijk een 'natte ruimte' waardoor de vloer vochtbestendig moet zijn. Laat u goed adviseren door een van onze vloerspecialisten en kies de perfecte vloer voor uw retro badkamer. 

Inspiratie voor retro badkamers

Retro badkamer van Paul Roescher

retro badkamer van Paul Roescher

Inspiratie voor een retro badkamer

Bent u geïnspireerd of wilt u graag nog meer inspiratie opdoen? Kom dan gerust een keer langs in onze showroom in Rijssen of Apeldoorn. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte retro badkamer.

Een retro badkamer kopen?

Bij Paul Roescher vindt u oneindig veel badkamerinspiratie in onze showroom. Met meer dan 50 badkameropstellingen heeft Paul Roescher beslist de grootste showroom van Europa. En dus ook voor een retro badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een badkamer op maat.

U bent van harte welkom!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

“Een nieuwe woning, een nieuwe keuken. Een nieuwe keuken passend in de stijl van het huis en bij onze smaak."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit