RVS keukens: Strak en stijlvol

Een RVS keuken, wat is dat nu precies? RVS staat voor roestvrij staal. Een RVS keuken heeft een aantal voordelen. Zo is het roestvrij, dus gaat het lang mee en is het een zeer stevig materiaal. Mede hierom worden RVS keukens steeds populairder.

Maak een afspraak


Voordelen RVS keuken

Bij Paul Roescher vindt u een groot aantal RVS keukens. Hieronder vindt u een aantal van deze voordelen die een RVS keuken met zich mee brengt.

  • Materiaal: het belangrijkste voordeel van een RVS keuken is het materiaal. Roestvrij staal slijt vrijwel niet. Hierdoor gaat een RVS keuken lang mee.

  • Stevigheid: roestvrij staal is ook een stevig soort materiaal. Dit maakt de kans op schade een stuk kleiner.

  • Hygiëne: een RVS keuken is eenvoudig schoon te maken. Hierdoor is er minder vuil aanwezig in uw keuken en kunt u hygiënisch koken.

  • Luxe uitstraling: een RVS keuken komt modern over. Door de strakke materialen heeft u een luxe en moderne keuken die jarenlang meegaat.

Aan de andere kant is een RVS keuken wel duurder dan bijvoorbeeld een nostalgische, strakke of boeren keuken. Dit komt doordat roestvrij staal duurder is dan kunststof, hout of steen. Maar hierdoor doet u wel langer met uw keuken.

 

Een hippe keuken met RVS

Qua design is roestvrij staal tijdloos. Het blijft er altijd hip uitzien. Een RVS keuken ziet er al gauw strak uit. Wil je een iets warmere sfeer in je keuken? Combineer je RVS keuken dan met bijvoorbeeld een houten vloer. Gebruik dan ook de juiste accessoires om het geheel van je keuken wat warmer te laten lijken. 

Bezoek onze showroom

RVS keuken

RVS keuken van Paul Roescher

Wanneer u heeft besloten om een RVS keuken aan te schaffen, adviseren wij u om een afspraak te maken met één van onze medewerkers. Door een bezoek te brengen aan onze showroom in Rijssen of Apeldoorn, krijgt u een goed beeld van hoe de RVS keukens er in het echt uit zien. Maak direct een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie over RVS keukens. 

 

Maak een afspraak > 

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht