figure
Tijdloze keukens

Tijdloze keukens

Er zijn van die keukens waarvan niet goed is in te schatten of het nu een wat oudere of juist een nieuwe betreft. Zoekt u ook zo'n keuken die járen meekan en altijd bij de tijd is? Dan zou u deze keukenstijl kunnen omschrijven als een tijdloze keuken!

Tijdloze keukens: alles is mogelijk!

Een tijdloze keuken is eigenlijk altijd goed. De stijl is niet uitgesproken klassiek, maar ook niet uitgesproken modern. Soms betreft het een mix van stijlen. Een landelijk element kan worden gemengd met strakke kasten, of een houten keuken wordt uitgevoerd in strak greeploos. Eigenlijk is een tijdloze keuken daarmee ook voor veel mensen de leukste stijl om een keuken in samen te stellen: alles is mogelijk! In de categorie tijdloos vallen ook onze strakke keukens en luxe keukens. Keukens die nooit gaan vervelen.

Er zijn keukendeuren (ook wel 'fronten' genoemd) die van zichzelf heel tijdloos zijn. De aankleding rondom de fronten én de handgreep die op het front wordt geplaatst bepalen de stijl van de keuken. Mooie voorbeelden hiervan zijn het kaderfront en de plankenfronten. Plaats op dit front een stoere metalen handgreep en combineer dat met een dik en robuust werkblad, en er ontstaat een stoere moderne keuken. Kiest u echter een klassieke deurknop en een chique, slank werkblad, dan is met dezelfde fronten een klassieke keuken te maken. Deze fronten zijn dus een perfecte basis voor een tijdloze keuken!

Wilt u meer advies over tijdloze keukens?

Als u meer wilt weten over tijdloze keukens, of over de combinatiemogelijkheden voor verschillende keukenstijlen, maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze keukenexperts. De koffie met gebak staat klaar!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >