Paul Roescher badkamers

Badkamers in Hengelo

Badkamers in Hengelo
Bent u op zoek naar badkamers in Hengelo? Bij Paul Roescher vindt u waar u naar op zoek bent. Daarbij kunt u uitgaan van de hoogste kwaliteit badkamers voor de laagste prijs. Benieuwd wat u nog meer van ons kunt verwachten? We leggen het graag aan u uit.

Complete badkamers in Hengelo
Het kopen van een nieuwe badkamer is een hele investering en daarom is het belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt waar u helemaal achterstaat. Wij helpen u graag bij het maken van een beslissing en geven u advies op maat, zodat u uiteindelijk helemaal tevreden bent met uw aankoop. Breng een bezoekje aan één van onze Megastores en laat u inspireren door ons ruime aanbod. We hebben vast een complete badkamer voor uw woning in Hengelo die voldoet aan uw eisen en wensen.

Moderne of klassieke badkamer?
Wij spelen in op de laatste trends en ontwikkelingen op sanitair vlak. Daarbij hebben we voor elke smaak, stijl en budget wel een geschikte badkamer. Kiest u voor een klassieke badkamer, moderne badkamer of toch een landelijke badkamer? In onze Megastores vindt u veel verschillende opstellingen met voorbeelden van badkamers. Zo kunt u een goede vergelijking maken tussen al ons sanitair en kunt u voor uzelf beslissen welke badkamer het beste bij u past. De keuze is aan u. Bij Paul Roescher heeft u onderandere de keuze uit:

Klassieke badkamers
Landelijke badkamers
Moderne badkamers 
Tijdloze badkamers

Badkamer laten ontwerpen
Bij Paul Roescher kunt u een nieuwe badkamer laten ontwerpen die voldoet aan uw persoonlijke wensen. Ga in gesprek met één van onze adviseurs en hij of zij werkt een uniek en gedetailleerd badkamerontwerp voor u uit. De mogelijkheden zijn daarbij eindeloos. Geef door wat de juiste maten zijn en wat uw smaak is. Daarbij kunt u ervan uitgaan dat u nooit veel geld kwijt bent. Bij ons vindt u goedkope badkamers van een goede kwaliteit. Heeft u al een droombadkamer voor ogen?

Badkamerrenovatie
Naast dat u bij ons terechtkunt voor nieuwe badkamers in Hengelo, is het ook mogelijk om uw badkamer te laten renoveren. Steeds meer mensen kiezen hiervoor. Met een nieuwe wastafel, een andere badkraan of nieuwe tegels kunt u uw huidige badkamer opknappen. Weet u niet goed of u moet kiezen voor een nieuwe badkamer of badkamerrenovatie? Onze adviseurs helpen u graag verder. Ook als u nog andere vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

Heb je direct een dringende vraag? Stel hem dan aan Annetta en zij zorgt ervoor dat één van onze experts zo spoedig mogelijk contact met je opneemt. Tot snel bij Paul Roescher!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Ik sta elke dag met veel plezier te koken, er gaat niets boven een gasfornuis. De oven werkt super!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit