Luxe en trendy Ideal Standard badkamer

Ideal Standard. Dit lijken twee willekeurige Engelse woorden, maar samen vormen ze de signatuur van een topmerk, waar de nadruk op kwaliteit en ontwerp ligt. Deze minimalistische badkamer maakt op speelse en handige wijze gebruik van ruimte en kleur, waardoor een serene rust ontstaat. Aan ruimte geen gebrek en u kunt de handdoeken mooi opgerold in het open ondervak tonen. Verder beschikt dit badmeubel over een bijzondere keramieken waskom en ingebouwde, hoogglans RVS kranen. Deze details maken tezamen een fraaie badkamer. De spiegel is voorzien van een lichtbalk en heeft een klein opmaak-/scheerspiegeltje om ook aandacht aan uw persoonlijke details te kunnen geven.

Eigenschappen

Filiaal
Rijssen
Kooinummer
425
Merk
Topkwaliteit
Hoofdkleur(en)
Hout, Wit
Materialen
Keramiek, Kunststof
Afwerking kranen
Hoogglans
Stijlen
Modern
Kenmerken
Onderhoudsarm
Onderdelen
Badmeubel, Kraan/kranen, Radiator(en), Spiegel(s), Toilet regulier, Verlichting

Disclaimer: dit zijn showroomopstellingen, die op uw specifieke wensen kunnen worden afgestemd. Informeer om teleurstellingen te voorkomen bij een showroomaanbieding vooraf altijd of deze nog beschikbaar is. De getoonde badkamers zijn exclusief tegels en accessoires. Informeer bij de tegelafdeling naar de vele interessante mogelijkheden. De getoonde prijsklasses zijn indicatief.

Afspraak maken

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht