Hoogglans Duravit badmeubel Me by Starck

Wat heeft Paul Roescher veel van Philippe Starck! Neem nu dit badmeubel van Duravit uit de lijn Me by Starck met zijn brede en ruime Brioso onderkast en hoge zijkast. De spiegel is bedrieglijk eenvoudig, maar verraadt dat hier een meester aan het werk is geweest. De onderkast is met slechts 40 cm overigens zeer ondiep en neemt zodoende weinig vloeroppervlakte in beslag. Handig voor compactere badkamers.

Misschien is het leuk om toch heel kort iets over Philippe Starck te vermelden. Starck werkt sinds 1975 als zelfstandig binnenhuisarchitect en industrieel ontwerper voor zeer beroemde wereldmerken, waaronder dus Duravit, maar hij ontwierp bijvoorbeeld ook de overbekende citruspers.

Eigenschappen

Filiaal
Rijssen
Kooinummer
352
Merk
Topkwaliteit
Hoofdkleur(en)
Grijs, Wit
Materialen
Kunststof
Ontwerp(st)er
Philippe Starck
Afwerking kranen
Hoogglans
Stijlen
Modern
Kenmerken
Onderhoudsarm
Onderdelen
Badmeubel, Kastenwand, Kraan/kranen, Spiegel(s), Verlichting
Bijzonderheden
Me by Starck wastafel met Brioso onderkast, hoge kast en spiegel.

Disclaimer: dit zijn showroomopstellingen, die op uw specifieke wensen kunnen worden afgestemd. Informeer om teleurstellingen te voorkomen bij een showroomaanbieding vooraf altijd of deze nog beschikbaar is. De getoonde badkamers zijn exclusief tegels en accessoires. Informeer bij de tegelafdeling naar de vele interessante mogelijkheden. De getoonde prijsklasses zijn indicatief.

Afspraak maken

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht