Superluxe hoekige Duravit badkamer

Dit is ontegenzeglijk een absolute topper op onze badkamerafdeling. Hier hebben onze adviseurs zich niet alleem op topprodukten van Duravit uitgeleefd, zij hebben onze tegeladviseurs uitgedaagd om met hun keramische tegels een speelse, rustige sfeer te creëren. Met verschillende tegelformaten wordt met het lijnenspel goed gespeeld.

Het in het tegelwerk geïntegreerde blad met luxe kraan en wasbak is ook al zo'n sterk staaltje. Het ruime, hoekige ligbad is eveneens ingebouwd en geeft deze badkamer een zeer luxe toets. De nisjes boven het bad zijn ideaal voor al uw bruisballen. Laat die relaxmomenten maar komen!

Eigenschappen

Filiaal
Rijssen
Kooinummer
444
Merk
Topkwaliteit
Hoofdkleur(en)
Betonlook, Grijs, Wit
Materialen
Beton, Keramiek, Kunststof
Afwerking kranen
Geborsteld
Stijlen
Industrieel
Kenmerken
Onderhoudsarm
Onderdelen
Bad regulier, Badmeubel, Douche, Kraan/kranen, Nisjes, Spiegel(s), Toilet regulier
Bijzonderheden
Duravit producten.

Disclaimer: dit zijn showroomopstellingen, die op uw specifieke wensen kunnen worden afgestemd. Informeer om teleurstellingen te voorkomen bij een showroomaanbieding vooraf altijd of deze nog beschikbaar is. De getoonde badkamers zijn exclusief tegels en accessoires. Informeer bij de tegelafdeling naar de vele interessante mogelijkheden. De getoonde prijsklasses zijn indicatief.

Afspraak maken

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht