Trendy badkamer met Duravit en zwarte elementen

Deze opstellling is één van onze eigen favorieten. Van de in het fraaie tegelwerk geïntegreerde zwarte kraan tot het minimalistische toilet van topmerk Duravit en de douche met overal zwarte accenten: dit is wel erg fraai hoor! Design of niet: alles moet ook functioneel zijn en dat is ook bij de spiegel het geval, getuige de praktische boven- en onderverlichting. Maar dan nu het pièce de résistance: het badmeubel. Deze is vervaardigd uit hout en breekt de koele, haast industriële tinten op bijzonder fraaie wijze.

Eigenschappen

Filiaal
Rijssen
Kooinummer
441
Merk
Topkwaliteit
Hoofdkleur(en)
Hout, Wit
Materialen
Glas, Hout, Keramiek
Afwerking kranen
Mat
Stijlen
Industrieel
Kenmerken
Natuurlijke materialen, Onderhoudsarm
Onderdelen
Badmeubel, Douche, Kraan/kranen, Spiegel(s), Toilet regulier
Bijzonderheden
Duravit toilet.

Disclaimer: dit zijn showroomopstellingen, die op uw specifieke wensen kunnen worden afgestemd. Informeer om teleurstellingen te voorkomen bij een showroomaanbieding vooraf altijd of deze nog beschikbaar is. De getoonde badkamers zijn exclusief tegels en accessoires. Informeer bij de tegelafdeling naar de vele interessante mogelijkheden. De getoonde prijsklasses zijn indicatief.

Afspraak maken

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht