PlasmaMade: het luchtfilter dat Europa verovert!

PlasmaMade: het luchtfilter dat Europa verovert!

Bent u die kookgeuren en -dampen die in de woonkamer blijven hangen ook zo beu? De innovatieve PlasmaMade filter vernietigt niet alleen typische kookgeuren en -dampen, maar ook sigarettenrook, bacteriën, pollen, vreemde geurtjes, schimmels en virussen.

PlasmaMade is de toekomst! Dit innovatieve luchtfilter maakt een afvoerbuis voor de afzuigkap overbodig. Dat komt goed uit, want vanaf 2021 moeten alle nieuw te bouwen woningen vrijwel energieneutraal zijn. En omdat dit filter meer doet dan enkel het verwijderen van stank, maar ook bacteriën en schimmels aanpakt is het ook een redder voor mensen die gevoelig zijn voor ‘schadelijke en vieze’ lucht. Daarnaast blaast het filter schone lucht de ruimte in, wat uw gezondheid tegemoet komt.

De PlasmaMade maakt van uw 'gewone' afzuigkap een recirculatie afzuigkap. Uitvinder Martin van der Sluis vertelt erover in deze video:9 redenen waarom de PlasmaMade dé keukentrend van 2017 is:

De PlasmaMade zal naar alle waarschijnlijkheid in veel keukens zijn intrede doen. En wel om deze redenen:

  1. 100 procent natuurlijk!
  2. Zet vuile lucht om in schone lucht.
  3. Verwijdert niet enkel vieze geuren, maar ook bacteriën en virussen.
  4. Eenvoudig te plaatsen op bijna iedere bestaande of nieuwe afzuigkap.
  5. Reduceert het geluidsniveau van de afzuigkap t.o.v. normale recirculatiesystemen.
  6. Onderhoudsvriendelijk: het zelfreinigende filter dient niet vervangen óf gereinigd te worden en gaat daarnaast tien jaar mee.
  7. Maakt gebruik van recirculatie: de lucht gaat niet naar buiten, maar komt schoon (!) terug in dezelfde ruimte.
  8. Houdt hierdoor warmte binnen, waardoor u direct bespaart op uw energiekosten. De besparing bij een gemiddelde woning is ongeveer € 150,- per jaar.
  9. Betrouwbaar: TÜV certificering én 5 jaar garantie.

De PlasmaMade is zo klein als een koektrommel. Het luchtfilter is er in een rond en rechthoekig exemplaar. Daarnaast is dit luchtfilter eenvoudig te monteren door middel van een simpel plug & play systeem.

Meer informatie?

Bij Paul Roescher vertellen we u graag meer over de voor- en nadelen van de PlasmaMade. U leest er meer over op deze pagina. Wilt u dit innovatieve luchtfilter eens in het echt zien? Bezoek dan onze showroom.

Op de website van PlasmaMade vindt u zeer veel informatie. Klik hier om naar PlasmaMade te gaan.

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Keuken, badkamer, toilet en slaapkamerkast tot in de puntjes perfect. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Paul Roescher Rijssen."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit