figure
De nieuwste haarden van dit seizoen

De nieuwste haarden van dit seizoen

Veel mensen denken dat haarden enkel in de winter aanschaft kunnen worden. Dit is niet juist. Er worden namelijk het hele jaar door nieuwe haarden ontwikkeld. Wat ook betekent dat er continu nieuwe innovaties op de markt komen. In dit blog presenteren wij u de 3 nieuwste haarden van dit moment.

Gashaard Element4 Sky

De nieuwe tunnel gashaard van Element4 Sky is een verticale gashaard. Met een afmeting van 70 cm bij 160 cm doet de haard zijn naam eer aan. Deze gashaard is een waar meesterwerk en geeft uw huiskamer een luxueuze look and feel.

De gashaard is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, met doorkijk (Sky T) of met enkel kijk op de gashaard vanaf de voorzijde. Deze unieke eyecatcher is, dankzij zijn dubbele brandertechnologie, een droom van iedere binnenhuisarchitect. De Sky haard wordt geleverd met warm gloeiende houtstammen, witte Carrara kiezels of witgrijze stenen.

Paul Roescher Gashaard Elements4 Sky

Houthaard Luna Diamond

De Luna Diamond is een moderne houtkachel met een handige liftdeur. De liftdeurhaard Luna 800DC Diamonds is een houthaard waarin zowel met het glas open als dicht hout gestookt kan worden. Het model is aan alle drie de zijden voorzien van glas. Dit maakt de inkijk op het vuur optimaal. Deze houthaard staat bekend om zijn minimalistische details.

Deze nieuwe serie lifdeurhaarden van Paul Roescher maken uw woonkamer niet alleen compleet, maar zijn ook nog vol automatisch. Zo is de houtkachel voorzien van een automatische liftdeur, automatisch vonkenscherm en een zuivere verbranding. Daarnaast is erg zorgvuldig nagedacht over het gebruiksgemak van de haard. De gratis app geeft u de mogelijkheid om de haard te bedienen met uw smartphone of tablet.

Paul Roescher houthaard Luna Diamond

Elektrische haard Ruby Fires Carthago

De nieuwste schouw van Paul Roescher is de Carthago. Dit is net als de voorgaande modellen een moderne eyecatcher met een strakke vormgeving. Het ontwerp van dit model is verre van traditioneel. De schouw is slechts 45 cm hoog, waardoor er altijd goed zicht is op het vuur. Deze schouw past zich naadloos aan aan zijn omgeving, waardoor hij zowel in een modern als klassiek interieur past. De Ruby Fires Carthago is een echte blikvanger, zelfs als deze niet brand.

Paul Roescher elektrische haard Ruby Fires Carthago

Paul Roescher elektrische haard Ruby Fires Carthago 2

Meer inspiratie?

Bent u benieuwd naar deze en andere modellen haarden? Kom dan een kijkje nemen in de showroom van Paul Roescher. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste haard.

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

84% beveelt Paul Roescher aan!

“Wij zijn zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van het personeel."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit