Nieuw in onze fornuizenstraat: Belling Deluxe collectie

Nieuw in onze fornuizenstraat: Belling Deluxe collectie

Komen uw kookkunsten het beste tot hun recht met een goed fornuis en ruime oven? Dan zijn de fornuizen uit de Belling Deluxe collectie echt iets voor u. De nieuwe collectie heeft fornuizen met maar liefst 7 pitten en meerdere ovencompartimenten! Geen gestuntel meer met grote pannen. Het ultieme kookgemak!

Een fornuis met meerdere ovens

Belling fornuizen zijn een droom voor iedere kookliefhebber. Het bereiden van meerdere gerechten tegelijkertijd is geen enkel probleem. De fornuizen zijn uitgerust met meerdere ovens en iedere oven kan worden ingesteld op een andere temperatuur. Terwijl de appeltaart nog lekker staat te bakken voor het toetje, kan uw in spek gerolde varkenshaas op tijd worden uitgeserveerd én bovendien op de juiste temperatuur. Iedere oven kan worden ingesteld op een andere temperatuur, wel zo handig!

Dealer van Belling fornuizen

Paul Roescher is officieel dealer van Belling fornuizen. Vol trots presenteren wij dit aanbod in onze fornuizenstraat. De Deluxe fornuizen van Belling zijn zéér compleet en bieden extra opties ten opzichte van de standaard lijn. Belling heeft bovendien haar volledige gamma aan fornuizen vernieuwd. Het resultaat is een drietal nieuwe fornuizenseries waar u warm van wordt:

  • De Belling Cookcentre
  • De Belling Farmhouse
  • De Belling Kensington

De nieuwe productlijn van Belling is verkrijgbaar bij Paul Roescher en zijn te bewonderen in onze fornuizenstraat, waaronder:

  • Belling Cookcentre 90 DFT Deluxe: dit vrijstaande fornuis is 90 cm breed, heeft 5 gasbranders, gietijzeren pannendragers en een elektronische timer. Verder is het fornuis uitgerust met 3 ovencompartimenten voor extra veel bakplezier. De ovendeuren zijn voorzien van glas.

Paul Roescher: Belling Cookcentre 90 DFT Deluxe

  • Belling Farmhouse 90 DFT Deluxe: dit vrijstaande fornuis is 90 cm breed, heeft 5 gasbranders, gietijzeren pannendragers en een elektronische timer. Verder is het fornuis uitgerust met 3 ovencompartimenten voor extra veel bakplezier. De deuren en handgrepen van de ovens zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar.

Paul Roescher: Belling Farmhouse 90 DFT Deluxe

  • Belling Kensington lijn: deze complete lijn is exclusief verkrijgbaar bij Paul Roescher. De fornuizen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen. Tevens kunt u kiezen uit een gas- of inductiekookplaat. De bredere modellen met de gaskookplaat zijn er ook in uitvoeringen met 7 pitten!

Paul Roescher: Belling Kensington lijn

In iedere keuken een Belling fornuis

Belling fornuizen zijn er voor iedereen. De kookapparatuur is verkrijgbaar in meerdere kleuren en kan worden geleverd in maar liefst drie verschillende afmetingen. Met afmetingen variërend van 90, 100 en 110 cm kan iedere keuken worden voorzien van een échte Belling! De elektrische fornuizen zijn voorzien van een inductie- of gaskookpaat. En de 100 en 110 cm brede uitvoeringen met een gaskookplaat hebben maar liefst 7 pitten!

Inclusief gratis kookcursus

Bent u net als wij verliefd geworden op dit prachtige fornuis en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Dan raden wij u aan onze fornuizenstraat eens te bezoeken. En het leuke is dat u bij aankoop van een nieuw fornuis een gratis kookcursus krijgt. Heeft u meteen wat leuke recepten!

 

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Al onze wensen bleken mogelijk en ook het aankoopproces was zeer prettig"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit