8 manieren om van uw badkamer een wellness-oord te maken

8 manieren om van uw badkamer een wellness-oord te maken

Houdt u ook zo van wellness? Dankzij Paul Roescher hoeft u daar straks de deur niet meer voor uit! Met de 9 tips in deze blog tovert u uw eigen badkamer om in een wellness-oord! Vergeet die lange wachttijden, vergeet die massa’s mensen om u heen: straks geniet u heerlijk in alle rust van wellness, wanneer u maar wilt en gewoon in uw eigen badkamer!

 

Tip 1: Werk met warme houten accenten

Warme houtkleuren geven uw badkamer de uitstraling van een echte spa. Zelfs subtiele houten accenten maken al een wereld van verschil! Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige houten vlonder onder uw bad of een simpele houten ladder tegen de wand? Ook met een fraaie houten kast of een eenvoudige houten wasmand brengt u uw badkamer al in wellness-sferen.

Wellness-badkamer 1


U kunt natuurlijk ook gebruik maken van keramisch parket op de vloer of aan de wand. Keramisch parket met houtlook is helemaal van deze tijd en ideaal voor in de badkamer! Houtlook tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden en bij uitstek geschikt om het wellness-sfeertje in uw badkamer te creëren. Prachtige voorbeelden hiervan vindt u in onze showroom. Kom eens langs en laat u inspireren!

Tip 2: Zet planten in uw badkamer

Met planten haalt u de natuur in uw badkamer en komt u helemaal tot rust. Planten zorgen voor zuurstof en brengen een sfeervolle, huiselijke sfeer in uw badkamer. Ook orchideeën doen het goed in de badkamer!

Wellness-badkamer met planten

 

Tip 3: Geniet van rustgevende muziek in uw badkamer

Zeg nou zelf: er gaat toch niets boven een bad nemen met een heerlijk rustgevend muziekje op de achtergrond?! Bij Paul Roescher vindt u compacte Bluetooth-speakers speciaal voor uw badkamer. Deze speakers worden onopvallend in uw badkamer ingebouwd en zijn eenvoudig met uw smartphone te bedienen. In onze showrooms kunt u deze speakers uitgebreid testen en ervaren!

Tip 4: Zorg voor wellness-waardige verzorgingsproducten

In een wellness-badkamer mogen verzorgingsproducten natuurlijk niet ontbreken. Zonder verzorgingsproducten is een wellness-badkamer immers geen wellness-badkamer! Zorg dat uw verzorgingsproducten heerlijk ruiken en goed bij elkaar passen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijke kokosshampoo met bijpassend badschuim en bodylotion? Genieten maar!

Tip 5: Rol uw handdoeken op

Gevouwen handdoeken in de kast zijn praktisch, maar halen niet dat echt wellness-gevoel in uw badkamer naar boven. Een houten plank of open opbergkast met opgerolde handdoeken, dát straalt pas luxe en rust uit. Bekijk onderstaand filmpje voor handige tips hoe u uw handdoeken kunt oprollen:


 

Tip 6: Gebruik witte handdoeken, washandjes en badjassen

Over handdoeken gesproken: met witte handdoeken, washandjes en badjassen creëert u een echt hotelgevoel! Wit is een schone kleur die rust, kalmte en ontspanning uitstraalt. Hello wellness!

Wellness-badkamer met witte handdoeken

Tip 7: Zet kaarsen in uw badkamer, op een plank of bij uw bad

Uw badkamer heeft fraaie houten accenten, op de achtergrond speelt ontspannen muziek, in de hoek staat een mooie plant en uw handdoeken liggen prachtig opgerold naast elkaar op de plank. Het wellness-plaatje wordt al aardig compleet. Zet voor nóg meer sfeer in uw badkamer een paar kaarsen in uw badkamer, bijvoorbeeld op een plank of bij uw bad. Kost bijna niets, maar doet heel veel!

Wellness-badkamer 2

Tip 8: Maak uw wellness-badkamer compleet met een sauna, stoomcabine of whirlpool

Heeft u een ruime badkamer? Met een sauna, stoomcabine of whirlpool maakt u het wellness-gevoel in uw badkamer pas écht compleet! Bij Paul Roescher adviseren we u graag over de vele mogelijkheden en de verrassend scherpe prijzen.

Wellness-badkamer met stoomcabine

Wilt u van uw badkamer ook een wellness-oord maken?

Ziet u zo'n wellness-badkamer ook wel zitten? Voor meer informatie en inspiratie over wellness-mogelijkheden in uw badkamer heten wij u van harte welkom in onze Megastores in Rijssen en Apeldoorn. Onze specialisten helpen u graag met deskundig advies!


Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

 

 

 

 

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

Bestelling gedaan op de webshop. Supersnel geleverd. Ik had zelf een foutje gemaakt en te kort besteld, maar ook dit was geen enkel probleem. Supersnel nageleverd. Zeker een aanrader. Ook kwalitatief zijn wij zeer tevreden.

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit