Stalen deuren: dé deurentrend van dit moment

Stalen deuren: dé deurentrend van dit moment

Droomt u ook van een prachtige stalen deur in uw interieur? Dan bent u niet de enige: een zwarte stalen binnendeur is dé deurentrend van dit moment. In deze blog vertellen wij u er alles over!

Wat is er zo bijzonder aan een stalen binnendeur?

Dat zwarte stalen deuren zo populair zijn, is eigenlijk heel logisch. Stalen deuren geven een moderne, chique en exclusieve look aan uw interieur en zorgen daarnaast ook voor een ongeëvenaard gevoel van ruimtelijkheid en vrijheid. Daar kan geen dichte deur tegenop! Met hun strakke, tijdloze uitstraling passen stalen deuren bovendien verrassend goed in vrijwel iedere interieurstijl. Ooit gedacht dat een deur nog eens dé eyecatcher in uw interieur zou worden?!

Van keuken tot slaapkamer: stalen deuren passen overal

Stalen deuren hebben hun grote populariteit niet alleen te danken aan hun prachtige design. Ook hun veelzijdigheid is één van de redenen dat stalen deuren zo geliefd zijn. Een stalen deur past namelijk net zo makkelijk als en suite deur tussen uw woonkamer en uw keuken als dat u ‘m gebruikt voor de toegang tot uw slaapkamer of badkamer. Waar in uw woning ziet ú zo’n prachtige stalen deur wel zitten?

Stalen schuifdeuren en stalen taatsdeuren

Stalen binnendeuren zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. De twee bekendste en meest populaire uitvoeringen zijn de stalen schuifdeur en de stalen taatsdeur. Het belangrijkste verschil tussen deze beide deuren zit ‘m in de constructie: stalen taatsdeuren zijn openslaande deuren, die dankzij een speciaal taatsscharnier zowel naar binnen als naar buiten openslaan. Een stalen schuifdeur schuift alleen opzij.

Welke deur is geschikt voor welke kamer?

Wilt u graag stalen deuren in uw interieur? Dan adviseren wij om uw keuze voor een stalen taatsdeur of een stalen schuifdeur niet alleen te laten afhangen van wat u mooi vindt, maar ook van wat praktisch is. Als badkamerdeur of slaapkamerdeur is een stalen taatsdeur bijvoorbeeld zeer geschikt. Bad- en slaapkamerdeuren zijn in veel gevallen te smal voor een schuifdeur, terwijl een taatsdeur veel minder breedte nodig heeft en daardoor perfect past.

Heeft u een brede ingang naar uw bad- of slaapkamer? Dan is een schuifdeur wél heel handig. Ook wanneer u een inbouwkast of inloopkast in uw slaapkamer heeft, is een schuifdeur ideaal! In tegenstelling tot een taatsdeur heeft een schuifdeur namelijk geen extra ruimte nodig om te openen, waardoor u de ruimte in uw kast én in uw kamer volledig kunt blijven benutten.

Ook als u stalen en suite deuren wilt plaatsen tussen uw woonkamer en keuken, adviseren wij om voor een schuifdeur te gaan. Stalen en suite deuren in de vorm van openslaande glazen taatsdeuren zien er weliswaar mooi uit, maar hebben ook een groot nadeel: het glas in stalen taatsdeuren is namelijk bijzonder kwetsbaar. De praktijk leert dat een glazen taatsdeur veel vaker kapot gaat dan een glazen schuifdeur, doordat de deur bij het openslaan heel gemakkelijk die scherpe hoek van dat mooie houten tafeltje raakt. Au!

Topkwaliteit stalen schuifdeuren op maat bij Paul Roescher

Ziet u het helemaal zitten, zo’n stalen schuifdeur in uw huis? Of wilt u liever eerst nog wat ideeën opdoen? Paul Roescher heet u van harte welkom voor inspiratie en deskundig advies! In onze Megastore in Rijssen (en op zeer korte termijn ook in Apeldoorn) kunt u onze stalen schuifdeuren met eigen ogen bewonderen. Topkwaliteit voor een lage prijs, zoals u van Paul Roescher bent gewend.

Actie: maatwerk stalen schuifdeursysteem voor slechts 2.995 euro!

Wist u dat u bij Paul Roescher een maatwerk stalen schuifdeursysteem tot 320 cm breed en 270 cm hoog (inclusief softclosing en 25 jaar garantie op loopwerk!) tijdelijk koopt voor de zeer speciale actieprijs van 2.995 euro?! Maak een vrijblijvende afspraak of kom langs. De koffie staat voor u klaar!


Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Het resultaat is een prachtige keuken. Niet alleen om in te werken, maar ook om naar te kijken."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit