figure
De 5 voordelen van een haard in de woonkamer

De 5 voordelen van een haard in de woonkamer

Een haard in de woonkamer: wij zijn groot fan! Wilt u ook graag een haard, maar twijfelt u nog een beetje? Dan bent u vast benieuwd naar de 5 grootste voordelen. Paul Roescher zet ze voor u op een rijtje.

 

1. Bijzonder interieur

Zit u op dit moment in uw woonkamer? Kijk dan eens om u heen. U bent vast niet over alles 100% tevreden, maar uw interieur voldoet voor een groot deel aan uw wensen. En toch mist u iets. U mist sfeer, nietwaar? Door een haard in de woonkamer te plaatsen, blaast u uw interieur direct nieuw leven in. U creëert een geheel nieuwe beleving in huis, simpelweg door de toevoeging van een haard (en eventueel een stijlvolle opslagplaats voor de houtblokken). Zo maakt u uw interieur stukken unieker en sfeervoller.

Haard in de woonkamer

2. Gezellige familietijd

Een haard in de woonkamer zorgt voor sfeer, voor gezelligheid. Het vlammenspel, de geur en het knisperende hout versterken het knusse familiegevoel en maken het samenzijn met uw geliefden nog fijner. Er gaat immers niets boven bijkletsen onder het genot van een karakteristiek haardvuur. Een haard zorgt niet alleen voor extra gezelligheid in huis, maar het is ook nog eens heel fascinerend om uren naar het vlammenspel te kijken. Warmte in de figuurlijke zin van het woord!

3. Aangenaam warm

Maar natuurlijk zorgt een haard in de woonkamer ook letterlijk voor warmte in huis. Door de haard op tijd aan te zetten ervaart u binnen no-time een aangename temperatuur in huis. Vooral op koude, donkere winterdagen is een haard in de woonkamer dan ook een échte aanvulling op uw woning.

Haard in de woonkamer

4. Steeds beter en veiliger

Op het gebied van haarden staan de ontwikkelingen zeker niet stil. Waar het jaren geleden nog een risico was om een haard in de woonkamer te nemen, is het tegenwoordig stukken veiliger. Vandaag de dag staat veiligheid voorop, welk type kachel u ook kiest. Daarnaast wordt ook het bedieningsgemak van diverse haarden steeds beter.

5. Diverse stijlen

Misschien vraagt u zich af of een haard eigenlijk wel goed in uw huidige interieur thuishoort. Het antwoord op die vraag is heel eenvoudig: ja! Haarden zijn namelijk in onnoemelijk veel stijlen te verkrijgen, waardoor er altijd wel eentje te vinden is die bij uw woning past. Wat uw smaak ook is, wij helpen u graag bij het vinden van een haard naar wens. Het assortiment van Paul Roescher is dan ook bijzonder breed. Van een vrijstaande gaskachel tot een smaakvolle schouw. Bekijk ons aanbod met eigen ogen en breng een bezoek aan onze Megastores. Wij heten u van harte welkom!


Maak een afspraak

 

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

92% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij kunnen alleen maar positief zijn over onze keuken en de levering daarvan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit