Een stoomcabine: dé #1 aanwinst voor uw badkamer

Een stoomcabine: dé #1 aanwinst voor uw badkamer

Na een lange werkdag kunt u een lekker warme douche zeker waarderen. Maar wist u al dat er een manier is om nóg meer te kunnen ontspannen? Ontdek hoe u met een stoomcabine uw badkamerplezier vergroot!

 

Eigen wellness in huis

Het effect van een stoomcabine is echt verrassend: al na een uurtje voelt u zich lekker opgefrist en ontspannen, helemaal klaar voor een nieuwe dag. De stoom die in de cabine ontstaat, zorgt ervoor dat u zich binnen een mum van tijd weer fit en energiek voelt, alsof u net naar een wellness-center bent geweest! Kies voor een spray of douchegel in een heerlijk ontspannende geur en het plaatje is compleet. 

De positieve effecten van een stoomcabine op uw gezondheid

  • Uw bloedsomloop wordt bevorderd

  • Afvalstoffen verlaten uw lichaam

  • Uw luchtwegen worden vrijgemaakt

  • Uw poriën worden geopend (dus uw huid wordt gereinigd)

  • U bouwt lichamelijke weerstand op

Stoomcabine

De 2-in-1 oplossing

Bij Paul Roescher, specialist in wellness-badkamers, kunt u kiezen voor diverse maatwerkoplossingen. Meestal wordt een stoomcabine ingebouwd in uw douchecabine, zodat u kunt genieten van een 2-in-1 oplossing. Oftewel: u kunt gewoon douchen in de cabine, maar u kunt er ook voor kiezen om de stoomunit te gebruiken. Deze sluiten wij aan op een koudwaterleiding, zodat er een aangename stoomontwikkeling in de cabine ontstaat.

Extra luxe in de badkamer

Op het gebied van stoomcabines zijn er talloze opties waaruit u kunt kiezen. Alle stoomcabines zijn voorzien van een geavanceerde stoomtechniek. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een variant die leverbaar is met licht- en kleurentherapie. Zo weet u zeker dat u geheel tot rust komt.

Stoomcabine

Liever een sauna of whirlpool?

Inspireert de stoomcabine u om ook andere elementen uit een wellness-center in uw badkamer te verwerken? U bent bij Paul Roescher ook aan het goede adres voor een whirlpool (een verwarmd bubbelbad) en een sauna. Stoomcabines en sauna’s hebben veel overeenkomsten, maar er zijn ook belangrijke verschillen. Zo is de luchtvochtigheid in een stoomcabine hoger, terwijl de temperatuur juist lager is. Een sauna doet er daarentegen wat langer over om op te warmen.

Wellness-badkamers van Paul Roescher

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw badkamer? Kom dan vooral naar onze showroom. Neem voor het beste advies de afmetingen van uw badkamer mee. We bespreken graag de opties met u. Ook kunt u een kijkje nemen bij de diverse stoomcabines in ons assortiment. Tot snel!


Maak een afspraak

 

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Wij zijn onder de indruk van de klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en professionaliteit van alle medewerkers."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit