Laminaat in uw slaapkamer: ja of nee?

Laminaat in uw slaapkamer: ja of nee?

Wilt u uw slaapkamer voorzien van een nieuwe look, inclusief een andere vloer? Dan adviseren wij u graag. Misschien overweegt u wel om een laminaatvloer te nemen en bent u benieuwd naar de voor- en nadelen. Wij zetten ze voor u op een rijtje.

Een oase van rust

Een slaapkamervloer van laminaat zorgt voor een knusse uitstraling. En in dit deel van uw huis is de look and feel nu eenmaal heel belangrijk. Door te kiezen voor een houtkleurige laminaatvloer in uw slaapkamer creëert u al snel een oase van rust. De warme kleur zorgt nu eenmaal voor een ontspannend, rustgevend gevoel. 

Laminaat in uw slaapkamer

Uw persoonlijke smaak

Mensen besteden vaak meer aandacht aan de woonkamer dan aan de slaapkamer. Best gek eigenlijk, want een groot deel van de dag brengt u juist in de slaapkamer door. Ook in deze ruimte is het dus van groot belang dat u een vloer kiest waarmee u echt gelukkig bent. Een vloer die uw persoonlijke stijl weerspiegelt en waar u graag naar kijkt.

Comfort of koude voeten?

Wanneer u vloerverwarming heeft, voelt ook de laminaatvloer fijn aan uw voeten. Heeft u dat niet, dan hebben veel mensen toch een voorkeur voor vloerbedekking in de slaapkamer. Het zachte, warme gevoel aan uw blote voeten wanneer u uit bed stapt, is nu eenmaal fijn ontwaken.

Laminaat in uw slaapkamer

Schoonmaken en onderhouden

In tegenstelling tot vloerbedekking is laminaat in uw slaapkamer gemakkelijk schoon te maken. Daardoor kunt u eenvoudig voorkomen dat stof en vuil zich ophopen. Dat maakt de vloer ook allergievriendelijk. Dus heeft u last van allergieën? Dan is laminaat in uw slaapkamer een betere keuze dan bijvoorbeeld vloerbedekking. Ook wanneer uw kinderen last hebben van allergie is dit de juiste keuze. Zo kan iedereen thuis gezond en rustig gaan slapen.

Gemakkelijk te plaatsen

Tot slot is het plaatsen van een laminaatvloer vrij eenvoudig. De instructies zijn duidelijk en de uitvoering gaat snel en probleemloos. Wilt u meer informatie over de voordelen en de plaatsing van laminaat in uw slaapkamer? Kom dan gerust naar onze showroom. Bij Paul Roescher vindt u laminaatsoorten in 10 kwaliteitsgradaties en diverse uitstralingen. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies!

Laminaat in uw slaapkamer

 

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Keuken, badkamer, toilet en slaapkamerkast tot in de puntjes perfect. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Paul Roescher Rijssen."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit