Stress en onrust? Begin met het organiseren van uw woning

Stress en onrust? Begin met het organiseren van uw woning

Veel mensen voelen zich in deze tijd van het jaar wat onrustig. Ook ervaren ze stress op het werk. Heeft u daar ook last van? De eerste stap om de rust in uw leven terug te brengen, is het organiseren van uw woning. Want een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd.

 

Opbergruimte: nooit genoeg

Een nieuw huis biedt vaak verbazend veel opbergmogelijkheden. Zodra u er een tijdje woont, merkt u al snel dat u die ruimte goed kunt gebruiken. Opbergruimte heeft u nu eenmaal nooit teveel, eerder te weinig. En dat resulteert al snel in een drukke, rommelige omgeving. Wist u dat een rommelig huis één van de belangrijkste oorzaken van stress en onrust is?

Woning organiseren

 

Geheel naar wens gemaakt

Zelfs als uw woning standaard al over wat opbergruimte beschikt, kan een kast van Paul Roescher een praktische oplossing zijn. Om echt íedere hoek van uw woning te benutten, voldoen standaard kasten vaak niet aan de juiste afmetingen en eisen. De interieurexperts van Paul Roescher helpen u in dat geval graag. Zij adviseren en tekenen een kast speciaal voor u, indien gewenst geheel op maat. Zo weet u zeker dat uw gehele woning nuttig wordt gebruikt én kunt u genieten van meer kastruimte.

Rust in de bijkeuken

Bij het organiseren van uw woning denkt u misschien niet direct aan het plaatsen van een bijkeukenkast. Toch kan een bijkeukenkast ervoor zorgen dat u rust brengt in een belangrijk deel van uw woning. Met een bijkeukenkast kunt u uw wasmachine, wasdroger, schoonmaakspullen en koelkast namelijk netjes opbergen. Zo staan de apparaten minder in het zicht en zijn alle spullen netjes opgeborgen.

Woning organiseren

 

Bekijk de mogelijkheden

In de showroom van Paul Roescher zijn diverse voorbeelden van opbergmogelijkheden te vinden. Ook adviseren we u daar graag over een kast op maat. Zowel schuifdeurkasten als draaideurkasten en inloopkasten. Neem de afmetingen van de specifieke ruimte mee en breng een bezoek aan onze showroom. Meer rust in uw directe omgeving is nu eenmaal de eerste stap naar meer rust in uw hoofd.

Woning organiseren 

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Kwaliteit en prijs waren bij ons doorslaggevend.”

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit