Keukentrend voor 2018: exotische tegels in de keuken

Keukentrend voor 2018: exotische tegels in de keuken

Bent u al op de hoogte van de laatste woontrends voor 2018? Onlangs hebben we al een aantal trends uitgelicht, maar ook onze favoriete keukentrend kan natuurlijk niet ontbreken: exotische tegels in de keuken. Lees snel verder voor een uitgebreide indruk van de mogelijkheden en opties!

 

Exotische tegels in de keuken

Jarenlang waren stralend witte keukens de norm op het gebied van keukentrends. Sinds een aantal jaren wordt er meer geëxperimenteerd. Zelfs zwarte keukens zien we steeds vaker terug! Ook als u niet houdt van eenvoudige of moderne keukens, is er een nieuwe keukentrend: exotische tegels in de keuken! Deze tegels met unieke patronen zijn verkrijgbaar in warme of zachte tinten. Ze maken uw keuken - en daarmee uw gehele woning - echt uniek. 

keukentrends voor 2018

Diverse soorten exotische tegels

Bij Paul Roescher zijn diverse soorten exotische tegels voor in de keuken te verkrijgen. De meest populaire tegels van dit moment zijn de Portugese tegels. Deze authentieke exemplaren zijn voorzien van sierlijke patronen, maar geven dankzij hun frisse, vriendelijke kleuren ook een rustige uitstraling. Zo voorziet u uw keuken van een stijlvolle look. Overigens zijn deze tegels niet alleen geschikt voor de vloer, maar ook voor de wand.

Van Portugees tot Marokkaans

Durft u te gaan voor wat meer diepe kleuren? Kies dan voor Marokkaanse zelliges. In tegenstelling tot Portugese tegels zijn deze tegels meestal niet voorzien van een print. De heldere, opvallende kleur is al sprekend genoeg. Ook zijn ze wat kleiner dan de tegels uit Portugal. Het bijzondere aan deze handgemaakte zelliges is de ambachtelijke, traditionele productiewijze. Het resultaat? Geen enkele tegel is exact hetzelfde. De kleurnuance en de structuur verschillen per tegel, waardoor u een romantische en speelse sfeer creëert in uw kookparadijs.

exotische tegels

Ook mozaïek is terug van weggeweest

Natuurlijk zijn mozaïektegels nooit echt weggeweest. Sterker nog: tegenwoordig behoren ze ook in de keuken weer helemaal tot het modebeeld. Op dit gebied kunt u natuurlijk eindeloos variëren in kleuren en vorm (rond of vierkant). Nog leuker is het om te experimenteren met diverse oppervlaktes. Zo is het bijvoorbeeld heel origineel om de gehele achterwand van uw keuken te betegelen, of enkel een deel, zoals onder de afzuigkap. De mogelijkheden zijn eindeloos en de keuze is aan u! Maak voor meer inspiratie en/of deskundig advies een afspraak in onze Megastores; wij helpen u graag!  

 

Maak een afspraak

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

"... De keuken is naar volle tevredenheid geworden. En ik raad iedereen aan, koop een keuken bij Roescher!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit