Nieuw bij Paul Roescher: maatwerk design-eettafels

Nieuw bij Paul Roescher: maatwerk design-eettafels

De keuken speelt een steeds prominentere rol als de centrale leefruimte in huis. Mensen brengen steeds meer tijd door in de keuken. Geen wonder dus dat steeds meer mensen bij het vernieuwen van hun keuken ook steeds vaker voor een bijpassende eettafel kiezen. Daarom viert Paul Roescher de opening van een geheel nieuwe afdeling: design-eettafels, het verlengstuk van uw keuken.


Keukens en eettafels onder één dak: dat is handig!

Bij Paul Roescher bieden we keukens en design-eettafels allebei onder één dak aan: dat is allereerst heel handig. U ziet namelijk gelijk of de keuken en de tafel van uw dromen goed bij elkaar passen. Daarnaast heeft het financieel ook een interessant voordeel: bij aanschaf van een keuken ontvangt u namelijk 10% korting op de aanschaf van een nieuwe design-eettafel!

Uitgebreide personaliseringsmogelijkheden voor uw eettafel

Voor meer informatie over onze design-eettafels verwijzen we u graag naar de productpagina op deze website. Hier vindt u meer informatie over de uitgebreide personaliseringsmogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tafelblad van hetzelfde materiaal als het werkblad van uw keuken - de ultieme finishing touch als u houdt van rust en harmonie in uw keuken?!

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Al onze wensen bleken mogelijk en ook het aankoopproces was zeer prettig"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit