Stap de douche uit en de warmte in!

Stap de douche uit en de warmte in!

Een warme douche nemen op een koude winterdag is een waar cadeautje voor jezelf. Puur genieten! Totdat u klaar bent met douchen en u die heerlijke, warme douchecabine moet verlaten…

Binnen no-time bedekt uw lichaam zich met kippenvel. U weet niet hoe snel u in uw warme handdoek moet kruipen! Herkent u dat gevoel? Dat kan ook anders: kies voor een badkamerradiator.

Waarom kiezen voor een badkamerradiator?

Het is wel zo fijn dat uw badkamer goed verwarmd is. Met een badkamerradiator ervaart u een aangename temperatuur in uw badkamer, ook wanneer u klaar bent met douchen. Houd bij de keuze van een radiator rekening met de aansluitingen in uw badkamer, het vermogen en de grootte van de te verwarmen ruimte. Verder kunt u kiezen uit elektrische radiatoren en gasgestookte radiatoren. Alle badkamerradiatoren zijn afgewerkt met een speciale coating waardoor ze geschikt zijn voor vochtige ruimtes.

Paul Roescher badkamerradiator

Een praktische radiator in de badkamer

De warmte van een badkamerradiator is niet alleen aangenaam voor uzelf, maar ook heel handig voor het drogen van handdoeken. Wanneer u dit een fijne bijkomstigheid vindt, kunt u kiezen voor een handdoekradiator. Zo vormt de radiator een handig rek om uw handdoeken overheen te hangen. Na het douchen kunt u uw handdoek hier dus laten drogen, maar u kunt uw handdoek ook vooraf heerlijk verwarmen voor wanneer u uit de douche of uit uw bad stapt.

Badkamerradiator als designobject

Naast het feit dat een radiator zorgt voor warmte en handig is om uw handdoeken te drogen, kan het ook een mooi object zijn dat helemaal thuishoort in uw badkamer! Vindt u dit belangrijk? Dan kunt u uw geluk niet op in ons assortiment aan designradiatoren in stijlvolle kleuren en prachtige vormen. Daardoor hoeft u uw radiator niet langer te verbergen achter een kast of de wasmand.  

Paneelradiator of vloerverwarming?

Wilt u liever een minder opvallende radiator? Dan kunt u ook kiezen voor een paneelradiator, zoals in onderstaande afbeelding. Heeft u hier geen ruimte voor? Dan kunt u altijd nog kiezen voor vloerverwarming! Een compleet onopvallende manier om uw badkamer te verwarmen, waarmee u ook nog eens ruimte bespaart. Daarnaast is het een genot om hier met uw blote voeten overheen te lopen.

Paul Roescher badkamerradiator paneelradiator

Showroom vol badkamerradiatoren

De specialisten van Paul Roescher weten alles over de juiste verwarming voor uw badkamer. Kom gerust eens langs in onze uitgebreide showroom om vrijblijvend inspiratie op te doen en deskundig advies op maat te verkrijgen. Tot snel!

Maak een afspraak

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Nu begrijpen we waarom het ondanks de crisis toch altijd zo druk is bij jullie! Nogmaals dank!”

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit