Trendalert: ga voor grote tegels in de woonkamer

Trendalert: ga voor grote tegels in de woonkamer

Gaat u binnenkort een nieuwe vloer leggen in uw woonkamer? Dan heeft u vast de mogelijkheden van grote tegels al eens bekeken. Tegenwoordig zijn onze Giga- en XXL-tegels namelijk een blijvende trend in de woonwereld. Wij benoemen graag de voordelen en mogelijkheden van grote tegels in de woonkamer (tegen een klein prijsje).

Consistentie in woonkamer en keuken

Wanneer u rust en eenheid op de benedenverdieping van uw woning wilt creëren, bereikt u dit voornamelijk door de wanden en vloeren in lijn te brengen. Het nadeel hiervan is dat niet iedere vloer geschikt is als keukenvloer. Voor grote tegels geldt dit gelukkig wel! Als u kiest voor grote tegels in uw woonkamer, kunt u deze heel eenvoudig ook in uw keuken leggen. Zo ontstaat een rustgevend effect en kunt u zich volledig uitleven qua interieurkeuze. Daarnaast lijkt de ruimte groter.

Grote tegels in de woonkamer

Een moderne look in huis

De enorme populariteit van grote tegels in de woonkamer is voornamelijk te danken aan de moderne uitstraling. Grote tegels zorgen namelijk voor weinig voegen en lange, strakke lijnen. De grootte van de tegels in ons assortiment wordt ook steeds verder uitgebreid. Naast de welbekende XXL-tegel, bieden wij nu ook Gigategels aan. Dat zijn tegels met een afmeting tot wel 320 x 160 cm! Daarmee creëert u een naadloos, indrukwekkend en strak geheel.

Grote tegels in de woonkamer

Een onderhoudsvriendelijke en duurzame keuze

In vergelijking met andere vormen van vloerbedekking bieden tegels veel voordelen, onder andere op het gebied van onderhoud. De meeste tegels kunt u eenvoudig schoonmaken met water en schoonmaakmiddel. Vuil en stof kunt u zonder moeite verwijderen. Daardoor zijn tegels een meer hygiënische keuze dan bijvoorbeeld vloerbedekking. Tegels gaan lang mee dankzij de hoge slijtvastheid van het materiaal. De keuze voor (grote) tegels is dan ook een duurzame keuze.  

Grote tegels in de woonkamer

Talloze stijlen en mogelijkheden

Wanneer we het hebben over grote tegels in de woonkamer, zijn vierkante, donkere tegels de meest populaire keuze. Maar er zijn veel meer stijlen en mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld aan een stoere look met wrakhout-tegels, tegels met een industriële betonlook, authentieke steenlook-tegels of een natuursteen- of hardsteenlook. Kom gerust eens langs in de showroom, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer over Giga- & XXL-tegels

 

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Een keuken, badkamer, houten vloer: Paul Roescher heeft ons in alles voorzien."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit