Laad uw elektrische voertuig op

Laad uw elektrische voertuig op

Uw elektrische voertuig opladen? Dat kan bij Paul Roescher!

Uw elektrische voertuig opladen? Dat kan bij Paul Roescher.
Met ingang van juni 2021 heeft u behalve de beste woonartikelen voor een lagere prijs een extra reden voor een showroombezoek. Als u een trotse bezitter bent van een elektrische auto of fiets, dan kunt u deze bij ons opladen terwijl u de showroom bezoekt. Ieder filiaal beschikt over meerdere laadpalen.

Waarom elektrisch?
Wij zijn graag zuinig op ons klimaat. Elektrische voertuigen produceren geen stikstofoxiden en fijnstof en stoten minder CO2 uit tijdens zowel de productie als het rijden. Wanneer u deze dan ook nog oplaadt met (zelf opgewekte) groene stroom, bent u dubbelgoed bezig.

Route naar verduurzaming
De oplaadpalen zijn een volgende stap in onze richting van verduurzaming. Eind vorig jaar lieten wij al een paar duizend zonnepanelen op de daken van de showrooms in Apeldoorn en Rijssen plaatsen. In de richting van energieverbruik en technologie denken we niet alleen bij uw keuken, maar ook bij uw winkelbezoek met u mee. Tot snel in onze showroom.

Maak Afspraak >

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De adviseur kwam met een idee, die beter was dan wat we zelf hadden bedacht. Dáár heb ik als klant wat aan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit