Groupdeal KeukenEvent

Eenmalig vanaf €6599,-

Bedankt voor uw aanwezigheid en vertrouwen, dit event was weer bijzonder succesvol! Komt u snel terug voor een volgend event!

Complete topkeuken in meerdere kleuren en met leuke upgrades. Het leven wordt steeds duurder en dan lijkt een nieuwe keuken onbereikbaarder. Paul Roescher bewijst alweer het tegendeel en nodigt u van harte uit voor het keukenevent op zaterdag 4 juni in onze megastore in Rijssen. Nadat u zich heeft ingeschreven onderaan deze pagina en de presentatie heeft bijgewoond, kunt u deze keuken aansluitend voor de actieprijs van €6599,- reserveren.

De versie op de foto's heeft enkele gave upgrades en kost zelfs dan slechts €7843,-. Bij ons géén aanbetaling en  dankzij onze unieke Prijs-Vast-Garantie zijn eventuele tussentijdse prijsverhogingen voor onze rekening. Hoe gaaf is dat?

inbegrepen apparatuur paul roescher keukenevent 4 juni

upgrades paul roescher 4 juni keukenevent

fronten grepen werkbladen paul roescher keuken event 4 juni

Opstellingen: eiland en schiereiland (1 zijde tegen de wand). Maatwerk: mogelijk, maar niet op 4 juni en niet voor de actieprijs.

  • Moderne Eiland Keuken - Paul Roescher Event 2022

Hoe profiteert u van deze deal?

  1. Schrijf u in via onderstaand formulier (maximaal 2) plaatsbewijzen
  2. Kom op 4 juni naar onze megastore in Rijssen (routebeschrijving)
  3. Volg na een gastvrije ontvangst de live presentatie
  4. Reserveer na afloop uw droomkeuken in slechts 20 minuten
  5. Leg de details van de keuken op een latere datum bij ons vast ("afroepgesprek")
  6. Haal de keuken op of laat hem tegen een geringe vergoeding thuisbezorgen

Krijg hier een goede indruk van één van onze eerdere events:

Vragen?

Heeft u specifieke vragen over het event, dan kunt u deze stellen via event@paulroescher.nl. Bellen mag ook naar (0548) 530 350 en vraag naar de eventorganisatie. Heeft u vragen over de keuken, vraag dan naar de keukenafdeling.

Direct inschrijven!

Vul het onderstaande formulier in en verstuur deze om twee plaatsbewijzen per e-mailadres te bemachtigen. Hierbij geldt: VOL=VOL en wij rekenen qua catering en dergelijke op uw komst.