figure

Superluxe matzwarte eilandkeuken

Hier is sprake van een bedrieglijke eenvoud: op het eerste oog valt deze eilandkeuken op door niet op te vallen. Dit komt natuurlijk mede door de matzwarte fronten. Bij nadere beschouwing ziet u echter een keur aan hypermoderne en superluxe apparaten van o.a. AEG, waaronder een 3-in-1 kokenwaterkraan, inductiekookplaat, oven met stoomfunctie, een combimagnetron en zwarte contactdozen aan het eiland. Het 1 meter brede Qualitec werkblad geeft u een zee van ruimte tijdens het koken en borrelen. Uw gasten zullen serieus onder indruk van uw nieuwe keuken zijn.

Eigenschappen

Opstelling
Eiland
Filiaal
Apeldoorn
Kooinummer
T02
Merk
Topkwaliteit
Kleuren
Zwart
Werkblad
Qualitec
Fronten
Mat
Ontwerp
Moderne keukens
Functies
Combi, Koelkast, Kookplaat met geintegreerde afzuiging, Kraan met kokend water, Magnetron, Oven, Spoelbak, Stoomoven, Vaatwasser
Grepen
greeploos

Disclaimer: dit zijn showroomopstellingen, die op uw specifieke wensen kunnen worden afgestemd. Informeer om teleurstellingen te voorkomen bij een showroomaanbieding vooraf altijd of deze nog beschikbaar is. De getoonde keukens zijn exclusief tegels en accessoires. De getoonde prijsklasses zijn indicatief en afgerond, omdat er zeer veel maatwerk mogelijk is.

Afspraak maken

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht