figure

Lichte klasse designkeuken (minder is meer)

€ 5.499

Bij deze lichte eilandkeuken binnen onze Trendline-serie valt vooral op dat er niets opvalt. De kunst van het weglaten is hier goed toegepast. U ziet geen grepen (want alles is greeploos) en ook geen afzuigkap (want deze is volledig geïntegreerd. Tel hierbij op de zeer rustige kleurstelling en matte afwerking en u heeft een keuken, waarbij het ontwerpprincipe "minder is meer" heel goed wordt gevolgd. Qua apparatuur zal het u aan niets ontbreken, waarbij de vierkante RVS designspoelbak en geweldige XXL multifunctionele oven weer wèl opvallen.

Eigenschappen

Opstelling
Eiland
Filiaal
Apeldoorn
Kooinummer
T12
Merk
Trendline
Kleuren
Grijs, Wit
Werkblad
Kunststof
Fronten
Mat
Ontwerp
Moderne keukens
Functies
Koelkast, Koel- / vriescombinatie, Kookplaat, Oven, Spoelbak, Vaatwasser, Vriezer
Grepen
greeploos

Disclaimer: dit zijn showroomopstellingen, die op uw specifieke wensen kunnen worden afgestemd. Informeer om teleurstellingen te voorkomen bij een showroomaanbieding vooraf altijd of deze nog beschikbaar is. De getoonde keukens zijn exclusief tegels en accessoires. De getoonde prijsklasses zijn indicatief en afgerond, omdat er zeer veel maatwerk mogelijk is.

Afspraak maken

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht