figure

Luxe juweelkeuken met uniek rond werkblad

€ 71.250 € 49.500 31%

Zelden hebben wij zo'n aparte "juweelkeuken" aan mogen bieden in het luxe gedeelte van onze keukenshowroom ("Suprematie"). De ronde lijnen wisselen de strakke op zeer smaakvolle wijze af, waarbij het unieke marmeren werkblad en het speelse zit-/eetgedeelte meteen opvallen. Het dunne, maar massief houten werkblad is handgemaakt en is echt pure klasse.

Deze keuken zit boordevol highlights, zoals WiFi Connect-apparatuur uit de topserie Studioline van Siemens, downdraft kookplaat (geïntegreerde afzuiging), messingkleurige Quooker kokendwaterkraan, zeer ruime koeler met dubbele deuren en vriesgedeelte, luxe stoomoven, dito koffiemachine en riante vaatwasser.

Niets dan het beste, niets dan het mooiste. Wij zijn hier supertrots op en nodigen u graag uit voor een persoonlijke rondleiding in deze droomkeuken.

Eigenschappen

Opstelling
Eiland
Filiaal
Rijssen
Kooinummer
39
Merk
SupreMatie
Actielabel
Showroomkeuken
Kleuren
Wit
Werkblad
Natuursteen
Fronten
Hoogglans
Ontwerp
Moderne keukens
Functies
Combi, Koelkast, Koel- / vriescombinatie, Koffiecenter, Kookplaat met geintegreerde afzuiging, Kraan met kokend water, Magnetron, Oven, Spoelbak, Stoomoven, Vaatwasser, WiFi
Grepen
greeploos

Disclaimer: dit zijn showroomopstellingen, die op uw specifieke wensen kunnen worden afgestemd. Informeer om teleurstellingen te voorkomen bij een showroomaanbieding vooraf altijd of deze nog beschikbaar is. De getoonde keukens zijn exclusief tegels en accessoires. De getoonde prijsklasses zijn indicatief en afgerond, omdat er zeer veel maatwerk mogelijk is.

Afspraak maken

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht