figure

Total black superluxe topkeuken

Dit is de nieuwste toevoeging aan het assortiment SupreMatie, ons absolute luxemerk. De LED-verlichting, die met een afstandbediening regelbaar is, geeft een superluxe, geraffineerd randje aan deze anders totaal matzwarte keuken.

Het eiland is uitgesproken lang, breed en diep en geeft u alle rust en ruimte om in stijl te ontbijten of te borrelen. Een uitgebreid culinair diner tovert u ook op "tafel", want dit mag eigenlijk geen keuken meer heten. Dit is een keuken, woonkamer en relaxruimte inéén.

Het spreekt voor zich dat alle denkbare apparatuur, die tevens WiFi-gestuurd is om onderhoud op afstand mogelijk te maken, aanwezig is.

Eigenschappen

Opstelling
Eiland
Filiaal
Rijssen
Kooinummer
39F
Merk
SupreMatie
Actielabel
Nieuw binnen
Kleuren
Zwart
Werkblad
Composiet
Fronten
Mat
Ontwerp
Moderne keukens
Functies
Koelkast, Koel- / vriescombinatie, Kookplaat, Kookplaat met geintegreerde afzuiging, Magnetron, Oven, Spoelbak, Stoomoven, Vaatwasser, WiFi
Grepen
greeploos

Disclaimer: dit zijn showroomopstellingen, die op uw specifieke wensen kunnen worden afgestemd. Informeer om teleurstellingen te voorkomen bij een showroomaanbieding vooraf altijd of deze nog beschikbaar is. De getoonde keukens zijn exclusief tegels en accessoires. De getoonde prijsklasses zijn indicatief en afgerond, omdat er zeer veel maatwerk mogelijk is.

Afspraak maken

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht