Gemoedelijk en eerlijk

C. Temmink en I. Bakhuis uit Schalkhaar

“Na een aantal keukenspecialisten bezocht te hebben, kwamen wij binnen bij Paul Roescher. Er hing direct een andere sfeer. We konden op ons gemak rondkijken in het ruime assortiment met veel verschillende keukens met diverse uitstralingen; van modern tot klassiek en van budget tot duurdere merken. We hadden al wat ideeën opgedaan bij andere keukenspecialisten en hebben dit uitgebreid besproken. Paul Roescher nam onze wensen en ideeën als uitgangspunt en dacht hierin uitgebreid mee.

Wij vonden het belangrijk dat we een stoere, robuuste keuken met een moderne, strakke uitstraling kregen. We hadden iets bijzonders gezien en met de hulp van Paul Roescher konden wij dit, voor een ontzettend goede prijs, realiseren! Ook de bijzondere kleur, waar wij verliefd op waren geworden en die ineens uit productie was genomen, kon Paul Roescher met veel omwegen toch nog weer aan komen!

Er is veel tijd en moeite ingestoken om onze droomkeuken waar te kunnen maken. Ontzettend blij en trots zijn wij dan ook op onze terrabruine hoogglans keuken met betonnen aanrechtblad voorzien van alle gemakken en luxe!

De aanpak van Paul Roescher hebben we zeer gewaardeerd; op een gemoedelijke en eerlijke wijze, voor elk budget, maatwerk leveren waardoor de klant met een kwalitatieve droomkeuken de deur uit gaat!

Cristiaan Temmink & Iris Bakhuis, Schalkhaar”

Naast een prachtige moderne keuken kochten Cristiaan en Iris extra voordelig een badkamer.
Hoe? Dankzij het combivoordeel!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit