Verbeterd leefcomfort dankzij CV houtkachel!

Fam. Wijnands uit Wijhe

„We hebben het hele huis nu de hele dag optimaal verwarmd. ’s Ochtends vroeg is de temperatuur nog steeds aangenaam. We gooien er wat hout in en het vuur laait weer op. De luchtvochtigheid is teruggegaan van 80 naar 50 procent en we hebben geen koudebruggen meer.”

Dat er enorm wordt bespaard op de stookkosten, blijkt ook wel uit de reactie van de verbruiksmanager van Essent: De heer Wijnands: „Hij dacht dat we ons vergisten, omdat hij een gigantische terugval constateerde. Hij verzocht ons de gegevens nogmaals in te vullen, maar die
waren correct. Hadden we voorheen 2.500 kuub gas nodig, nu ging het terug naar ongeveer 250 kuub. En dat terwijl we al laag zaten met de gewone houtkachel die we eerst hadden.”

Met de zonnepanelen die binnenkort op het dak worden geplaatst denkt het echtpaar uit te komen op ‘energieneutraal’. De heer Wijnands zorgt voor een mooie houtvoorraad. En ook dat heeft zijn charme. Zijn er dan geen nadelen aan dit systeem, het onderhoud misschien? „Nee”, lacht de heer Wijnands, „éénmaal per jaar maak ik de buizen even schoon, dat is alles. Ons leefcomfort is gewoon aanzienlijk verbeterd. Laat de winter maar komen, wij zijn er klaar voor!”

U leest alles over energiebesparende CV-houtkachels op deze pagina!

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit