Paul Roescher klantgericht!

Fam. Don uit Oldenzaal

"Werk en omstandigheden hebben ons er toe genoodzaakt vaak te moeten verhuizen, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Wij hebben dan ook vrij veel ervaring op gedaan, met het al dan niet geheel of gedeeltelijk vervangen van keuken en/of sanitair. Door de jaren heen veranderde natuurlijk ook onze inzichten, smaak en mogelijkheden.

Bij iedere aanschaf van een keuken en/of sanitair, groot of klein, blijken toch steeds weer een paar zaken van groot belang. De prijs-kwaliteit verhouding, wordt je goed geholpen / geadviseerd en bovenal als er zich problemen voordoen of de service goed is. De laatste keuken hebben wij pas drie jaar geleden bij de fa. Paul Roescher aangeschaft.

Nu gepensioneerd en een nieuw appartement en weer zijn we op zoek naar een stijlvolle, luxe nieuwe open keuken met een superieure uitstraling, die bovendien op maat is gemaakt. De eerdere ervaring met de Paul Roescher is voor ons aanleiding geweest, zonder enig nadenken voor ons nieuwe appartement weer met Paul Roescher in zee te gaan.

De zoektocht naar soort en indeling van de nieuwe keuken begint bij ons veelal met de nodige ideeën en wensen. Paul Roescher heeft ons bij de keuze van materiaal en indeling van de keuken, maar ook met de keuze van de apparatuur en alle accessoires, voorzien van uitstekend advies. E.e.a. resulteerde in een volledig uitgewerkte eerste opzet, die in het vervolgtraject nog eens twee maal in detail is doorgenomen. Aanpassingen en/of gewijzigde inzichten zijn direct verwerkt.

Daar Paul Roescher ook alle sanitair en zelfs de wand- en vloertegels kan leveren, hebben wij besloten ook deze zaken bij Paul Roescher aan te schaffen. Alles qua kleur, uitstraling en materiaalkeuze volledig op elkaar afgestemd. Paul Roescher bemerkte voorts dat wij nog worstelden met de keuze van een zwevend wandmeubel in de kamer. Ook dit meubel heeft Paul Roescher geheel in overeenstemming met het design van de keuken voor ons op maat ontworpen en gemaakt.

Alles is op tijd en compleet geleverd. De afdelingen Planning, Transport en Service binnen Paul Roescher communiceren uitstekend onderling en met de afdeling Verkoop. Dit is te merken aan de manier waarop enkele restpunten zijn afgehandeld. Vlot en conform afspraak.

Het bijzondere aan deze verhuizing is toch wel geweest het feit, dat de uitstraling van de keuken, het sanitair, de tegels en het wandmeubel bepalend zijn geweest bij de verdere inrichting van de woning. Ons droomappartement is gerealiseerd.

Familie Don"

De familie Don kocht ook hun tegels bij Paul Roescher.
Op deze pagina leest u meer over de tegelafdeling van Paul Roescher!

 

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit