Snel en betrouwbaar en zeer klantvriendelijk

Paul Roescher gaat voor 100% klanttevredenheid! Het kopen van een keuken, badkamer, vloer of kast doet u niet dagelijks, dus het is wel zo fijn als u dan goed geholpen wordt. En wie kan er beter oordelen over onze service, gastvrijheid, medewerkers en showroom dan onze eigen klanten? Wij laten graag onze eigen klanten aan het woord, want de mening van onze klanten telt! Lees hieronder verschillende recensies van Paul Roescher over de aankoop van keukens, badkamers, vloeren en kasten, maar ook recensies van onze combi-klanten die hun complete inrichting bij Paul Roescher hebben aangeschaft.

Recensies Paul Roescher keukens

Paul Roescher heeft onbetiwst de grootste showrooms van Nederland. Met meer dan 50 keukenopstellingen worden klanten dagelijks geïnspireerd en uitgedaagd om het beste uit hun keuken te halen. Bij Paul Roescher gaan we voor de overtreffende trap, want een bezoek aan Paul Roescher moet onvergetelijk zijn. Voor ons ieder dag weer een uitdaging om onze klanten maximaal tevreden te stellen. Of dat lukt? Lees hieronder de recensies over Paul Roescher.

"We werden heel goed geholpen en de prijs viel ons uiteindelijk erg mee."

 

Recensies Paul Roescher keukens

Familie Grondman over Paul Roescher: Wij zijn heel tevreden met onze keuken. Heel functioneel en alles klopt. Het grote kookeiland komt helemaal tot zijn recht, maar ook de ingebouwde kastenwand ziet er super uit. Eigenlijk vinden we alles mooi. Tot op de dag van vandaag... lees meer.

Meer keukenervaringen >

Recensies Paul Roescher badkamer

Een badkamer koopt u niet dagelijks, daarom moet het kopen van een badkamer een feest zijn. Een ervaring die u niet vergeet. Uw badkamer gebruikt u namelijk dagelijks, een plek waar u zich even terug wilt trekken na een stressvolle dag en waar u 's ochtends ongestoord wakker kunt worden. Bij Paul Roescher vindt u meer dan 20 badkamerstijlen. Met een badkamer van Paul Roescher kunt u baden in weelde. Onze badkamerrecensies vertellen u meer over de ervaringen van onze klanten.

"We houden niet van prijzenstunter en verkopers die aansturen op een snelle koop. In Apeldoorn kregen we alle ruimte en er was genoeg keuze."

 

Recensie Paul Roescher badkamers

Familie Erkelens over Paul Roescher: Wij wilden graag een bad in onze badkamer. Dit was nog een redelijke uitdaging, want we hadden beperkte ruimte. We wisten goed wat we wilden qua sfeer en ook het budget. Theo heeft ons goed geholpen en ons voldoende de ruimte en tijd gegeven. Uiteindelijk is het hartstikke goed gelukt en het resultaat mag er absoluut zijn! Iedereen vind het... lees meer.

Meer badkamerervaringen >

 


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit