Vintage vloeren

Terug in de tijd en een twist van nostalgie verwerken in uw vloer. Dat kan met vintage vloeren, want die maken automatisch de knipoog naar het verleden. Bij vintage vloeren gaat het om vloeren van verweerd hout of gesteente dat echt een verhaal met zich meedraagt. Andere materialen die er doorleefd of getekend uitzien, kunnen ook prima een vintage vloer vormen.

Vintage vloer voor een retro sfeer in uw woning

Om de vintage vloer te omlijsten kunt u voor uw muren kiezen voor een lichtgrijze tint op alle muren en hoogglans wit op de deuren en raamkozijnen. Wat u ophangt bij de ramen scheelt ook, want in plaats van gordijnen kunt u voor het creëren van een nostalgische sfeer beter kiezen voor vitrage. Door het design in de basis rustig te houden kunt u ook uitpakken met retro accessoires die wel fel van kleur zijn. Schilderijen of kunstwerken met een retro voorstelling zijn ook gelijk blikvangers, die meteen een retro gevoel oproepen. Verder gaat een vintage vloer echt leven als er een kleed op ligt met een retro patroon. In uw woning wordt bij een vintage vloer een klassieke keuken en een klassieke badkamer aanbevolen. Met een vrijstaande houtkachel kunt u in uw woonkamer eveneens nostalgie uitstralen.

Vintage vloeren zijn vloeren voor het leven

De duurzaamheid is de grootste troef van een vintage vloer, want hoe meer het leven erop te zien is hoe authentieker de vloer aandoet. Een kras, vlek, nerf of inkeping geeft de vloer net wat meer karakter. Door voor sterk hout of sterk gesteente te kiezen, gaan vintage vloeren levenslang mee zonder om veel onderhoud te vragen.

Hoe kiest u de vintage vloer voor uw woning?

De beste tip om de vintage vloer te vinden, is om met een vloerenspecialist van Paul Roescher een afspraak in te plannen. Uit het reusachtige assortiment vloeren van Paul Roescher weten ze precies wat voor soort vintage vloer bij uw woning past.  

Maak een afspraak

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De verkoopster denkt goed mee, en komt ook zelf met handige tips en beschikt over zeer veel vakkennis."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit