Wonen in Villa Taberna in Heerde? Ga voor de inrichting van uw appartement naar Paul Roescher!

Villa Taberna in Heerde belooft een prachtig appartementencomplex in een fraaie omgeving te worden. Vanaf de Bonenburgerlaan rijdt u binnen een paar minuten over de dijk met schitterende uitzichten over de IJssel. Ook de prachtige Veluwe ligt binnen handbereik, evenals natuurgebied De Dellen tussen Heerde en Epe. Voor uw dagelijkse boodschappen zit u eveneens gebakken: Villa Taberna ligt aan de rand van het centrum van Heerde, aan de gezellige Bonenburgerlaan. En als kers op de taart heeft Paul Roescher nu ook nog eens een bijzonder aantrekkelijke VIP-aanbieding voor u als nieuwe bewoner van Villa Taberna!

Uw appartement in Villa Taberna inrichten met Paul Roescher

Voor de inrichting van uw appartement in Villa Taberna heeft u van alles nodig. Uiteraard een keuken, een badkamer en vloeren, maar wellicht ook tegels en een paar ruime en praktische kasten. Bij Paul Roescher vindt u dit allemaal onder één dak. Dankzij ons combi-voordeel bespaart u bovendien tot duizenden euro's bij het inrichten van uw appartement in Villa Taberna. Maak daarom gebruik van ons speciale VIP-aanbod!

Hoe wilt ú wonen in Villa Taberna? 

Droomt u van een strak en modern interieur in uw appartement in Villa Taberna? Of houdt u meer van een klassieke of landelijke inrichting? Wat uw droominrichting ook is: bij Paul Roescher wordt uw droom werkelijkheid! In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u Europa's grootste keuze aan keukens, badkamers, tegels, vloeren en kasten. Van harte welkom!

  • Keukens, badkamers, tegels, vloeren en kasten onder één dak
  • De grootste keuze van Europa in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen
  • Tot duizenden euro's besparen bij het inrichten van uw appartement dankzij ons combi-voordeel
  • De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
  • Op afspraak ontvangt u van ons een speciaal VIP-arrangement voor Villa Taberna

De VIP-actie op printformaat (klik op de afbeelding om te openen): 

 

Maak hier uw VIP-afspraak!

Lees hier onze privacyverklaring

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Keuken, badkamer, toilet en slaapkamerkast tot in de puntjes perfect. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Paul Roescher Rijssen."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit