Betonlook tegels: de trend van 2022

Betonlook tegels: de trend van 2022

Krachtig, sterk en industrieel. Betonlook tegels hebben een stoere uitstraling en sieren al vele wanden en vloeren. In 2022 zien we een grote stijging in de vraag naar betonlook tegels. Dit is waarom u deze tegel ook moet willen.

We kruipen al langzaam richting de zomer van 2022 en dat betekent dat het tijd is om eens in de trends van dit jaar te gaan duiken. We hebben onze tegelexperts aan het werk gezet en zij waren het roerend met elkaar eens: 2022 is het jaar van de industriële look. Of het nou een woonkamer, badkamer of keuken betreft, het kan allemaal worden voorzien van een betonlook. In combinatie met donkere meubelen leidt dit tot schitterende resultaten.  

Krachtig, sterk en industrieel. Het zijn termen die naadloos aansluiten bij beton. De tegels waar we vandaag ons licht op laten schijnen zijn niet van echt beton gemaakt (dat scheelt weer met het tillen), maar zijn er nauwelijks van te onderscheiden. Het is een stenen tegel met betonlook afwerking. We noemen dit ook wel betonlook. Deze populaire tegel siert al vele wanden en vloeren en misschien binnenkort ook wel die van u. 

 Aanbod betonlook

 

Wat zijn betonlook tegels
Wij horen u denken: wat zijn (op het gewicht na) dan de voordelen van een betonlook tegel i.t.t. echt beton? Een van de grootste voordelen is dat betonlook veel slijtvaster is. Daarnaast is het ook nog eens onderhoudsvrij. Kortom: u krijgt wel de voordelen maar niet de nadelen van beton. Betonlook tegels zijn daarnaast zeer geschikt voor vloerverwarming en koeling. In onze ogen zelfs de ultieme/beste oplossing. U behaalt namelijk maximaal rendement omdat het warmtegeleidingscoëfficiënt optimaal is. 

Waarom u betonlook wilt toepassen
De combinatie tussen strakke meubelen en industriële accenten is al een paar jaar in opmars. Deze stijl wordt door steeds meer fabrikanten toegepast en we zien het ook steeds meer terug in werkbladen, spoelbakken en kranen. Ook zien we steeds meer leveranciers op de markt verschijnen wat de bevestiging geeft dat de vraag groot is en dat dit alleen nog maar zal toenemen.  

In onze showroom kunt een assortiment aan betontegels aanschouwen. Wij hebben de beste opties voor u geselecteerd in verschillende formaten en afwerkingen waarbij er zelfs een glanzende versie beschikbaar is.  

 

 

Het nadeel van betonlook tegels 
Wij kunnen maar één nadeel ontdekken: betonlook tegels kunt u niet op kleur brengen zoals bij echt beton met kleurverdieper. De kleur van de tegel blijft dus altijd gelijk. Bij betonlook zou u in een later stadium in beperkte mate van kleur kunnen veranderen. Er bestaat wel beton verf of betonlook verf, maar deze substanties hebben weinig invloed op een tegel die van nature al een betonlook uitstraling bezit. 

Tegel van de toekomst
Kies je voor betonlook, dan kies je voor de toekomst. De industriële stijl is een tijdloos iets en dus zal je vloer over enkele jaren niet snel uit de mode geraken.
Zo blijft uw vloer dus nog jaren relevant! Ook heeft dit type tegel van zichzelf een lange levensduur. U hoeft geen onderhoudsmiddelen toe te passen en ook zal de tegel niet verkleuren. 

Onze top 3 betonlook tegels 
Deze tegels zijn op dit moment het meest populair en zullen volgens onze experts in populariteit gaan stijgen in 2022. 

  1. Vloertegel betonlook 60 x 60 cm (vak 41 in ons magazijn) in zeer veel dessins is extreem mat, waardoor u echt de meest mooie naturel uitstraling heeft. 
  2. Vloertegel betonlook Grey Porcelano 90 x 90 cm (vak 18A in ons magazijn) heeft een prachte warme kleur. Deze variant is wat rustiger qua tekening en mag zich tot de cementlooks rekenen. 
  3. Vloertegel betonlook Greige 100 x 100 cm XXL (vak19 in ons magazijn) toont de hoge mate van details en de zeer trendy extra grote maat zorgt ervoor dat dit een echt bestseller is. 

Betonlook tegels kopen
De keramisch betonlook tegels zijn in veel verschillende prijsklassen te krijgen. Zo heeft u bijvoorbeeld een stoere betonlook tegel voor €19,50 per m2 of een levensechte megategel van 120 x 120 cm voor €42,50 per m2. Uiteraard bieden wij velen soorten aan. Of u nu opzoek bent naar een betonlook vloer, betonlook muur of een betonlook badkamer, bij Paul Roescher bent u aan het juiste adres. Als u eerst inspiratie wilt opdoen, nodigen we u van harte uit in één van onze megastores in Rijssen of Apeldoorn. Onze tegeladviseurs helpen u graag bij het vinden van uw perfecte betonlook tegel.

 

Maak nu een afspraak 

Aanbod betonlook

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

"We zijn enorm blij met de adviezen die we hebben gekregen, en alles de hoogste kwaliteit voor zo’n kleine prijs!!!!!!!!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit