Keuken kopen in Barneveld?

Op zoek naar een nieuwe keuken in Barneveld? Paul Roescher heeft uw droomkeuken! Laat u inspireren door tientallen keukenopstellingen van 20 verschillende keukenstijlen. Van landelijk en klassiek, tot modern en tijdloos. Kom een dagje langs in onze showroom om al het moois te bekijken.

Maak een afspraak 

Paul Roescher biedt kwaliteit en service tegen de laagste prijs. Dit kunnen wij omdat wij keukens in grote aantallen inkopen tegen een goede kwaliteit. Daarnaast hebben wij een goede organisatie van adviseurs, orderverwerkers, chauffeurs en monteurs. Zij zorgen voor een perfect en zorgeloos verloop van de opdracht.

 

 

Vind uw droomkeuken

Paul Roescher biedt verschillende keukenstijlen aan, bijvoorbeeld:

- Trendline keukens;

Klassieke keukens;

Landelijke keukens;

Moderne keukens;

en nog veel meer!


Ook in verschillende prijsklasses heeft Paul Roescher een ruime keuze. De prijzen van de keukens variëren van € 1.500,- tot € 20.000,-. Een mooie keuken hoeft niet duur te zijn, u maakt het zo gek als u zelf wilt. Bij Paul Roescher bent u vaak goedkoper uit dan bij de concurrent. Dus komt u uit Barneveld? Kom dan zeker eens langs in de keukenshowroom van Paul Roescher in Apeldoorn of Rijssen. In de keukenshowroom vindt u keukens uit drie verschillende prijsklasses, namelijk:

 

Kom naar Paul Roescher

Vanuit Barneveld is het maar een half uurtje rijden naar de keukenshowroom in Apeldoorn om uw keuken uit te zoeken. Komt u vanuit Barnveld, dan pakt u de A1 richting Apeldoorn en gaat u er bij afslag 18 (Kootwijk) af. Vervolgens slaat u rechtsaf de Kootwijkerweg (N302) op in de richting van Harderwijk en Nieuw-Millingen. Rijd 2,5 kilometer en u komt aan bij een rotonde in Nieuw-Millingen. Hier neemt u de eerste afslag naar de Amersfoortseweg (N344) richting Apeldoorn. Eenmaal in Apeldoorn gaat u via de Zwolseweg, de Hertenlaan en de Edisonlaan naar industriegebied Sleutelbloem. Hier is Paul Roescher gevestigd. U kunt bij ons gratis parkeren en een hapje eten in ons restaurant. U woont in Barneveld en u wilt een keuken kopen? Kom naar Paul Roescher.

Wilt u meer weten over keukens?

Bent u woonachtig in de omgeving van Barneveld en zoekt u een nieuwe keuken? Laat u inspireren door de showroom van Paul Roescher. Wilt u meer informatie over keukens of een bepaalde keuken? Maak dan een afspraak in onze showroom. Onze keukenadviseur helpt u om een goede beslissing te maken. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Wij bieden onze keukens ook onder andere aan voor u in Almelo, Hengelo, Enschede, Deventer en Zutphen!

 

Maak een afspraak >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Trotse bezitters van een geweldige badkamer, hartelijke groet Rene en Thea Aarninkhof uit Hengelo"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit