figure

Servicemonteur

Paul Roescher bestaat een halve eeuw. Dat kan alleen als alle schakels in de ketting kloppen: van verkoop tot service. Wij verkopen artikelen, waarmee mensen hun woongenot vergroten. Denk hierbij aan keukens, sanitair, badkamers, tegels, vloeren, haarden, schuifkasten en tafels. Velen weten ons te vinden, regelmatig in de regio, maar steeds vaker uit alle windstreken. Met 17.500m2 in twee showrooms en een grote nadruk op zowel gastvrijheid en beleving als after-sales kan dat ook niet anders.

Bij het verlenen van service komt veel meer kijken dan kennis en ervaring alleen. Het is net zo belangrijk om op de juiste wijze met klanten te communiceren. Hoe voelen zij zich? Is de sfeer gespannen en zo ja, hoe breek je het ijs? Mag een klant graag praten, hoe hou je dan je hoofd bij je werk? Wij zoeken iemand die over deze “radar” beschikt en méér kan dan service verlenen. Wij zoeken een:

SERVICEMONTEUR M/V

fulltime 40 uur per week

Het spreekt voor zich dat jij een kei in je vak bent. Je bent een aantoonbaar goede servicemonteur, het liefst in de keuken- en sanitairbranche. Je bent bovendien een prettig mens in de omgang, die eenvoudig contacten legt en zich begripvol, flexibel en tegelijk daadkrachtig opstelt. Je bent pas tevreden als de klant dat is en bent uit jezelf bereid om eens iets langer door te gaan om het beoogde resultaat op één dag te bereiken. Net als je collega’s werk je van dinsdag t/m zaterdag.

Je vindt het belangrijk om je afspraken goed voor te bereiden, de juiste materialen en gereedschappen bij je te hebben en voert je werkzaamheden nauwgezet en met plezier en trots voor de firma uit. Je bent netjes en verzorgd en vindt het belangrijk dat je jouw werkzaamheden goed terugmeldt aan het hoofdkantoor, zodat het voor je collega’s helder is wat je precies hebt gedaan en wat er eventueel nog openstaat.

Na jouw werkzaamheden uiten klanten vaak een online review, dus jij krijgt wat dat betreft één van de belangrijkste rollen in het hele bedrijf. Een positieve review staat of valt namelijk met jou, want wij zijn pas zo goed als ons laatste bezoek.

Je bent op zoek naar een nieuwe sprong in je carrière, of je bent juist toe aan je laatste. Wij zijn net zo geïnteresseerd in iemand van 55 als 25, zolang je maar in het plaatje past.

Wil jij ons mooie, gezonde en nog altijd groeiende bedrijf met ca. 50 medewerk(st)ers op een positieve wijze aanvullen met jouw kennis, ervaring en enthousiasme? Stuur dan snel je motivatiebrief en recente CV middels onderstaand formulier, of naar:

Paul Roescher
t.a.v. de directie
Plaagslagen 2
7463 PH Rijssen
info@paulroescher.nl

Lees hier onze privacyverklaringAfsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

"Keuken, badkamer, toilet en slaapkamerkast tot in de puntjes perfect. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Paul Roescher Rijssen."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit