figure

Ruimtelijke energiezuinige topbadkamer

In deze energiezuinige badkamer wilt u elk moment van de dag zijn. Kom helemaal tot rust in het bad of stap onder de heerlijk ruime regendouche met dubbele douchekop. De houten achterwand springt bijna uit het beton (figuurlijk dan). De dubbele wastafel is erg handig als u een gezin heeft. Niemand hoeft meer op elkaar te wachten als ze iets te laat uit bed komen voor school of werk. De kast biedt alle ruimte voor uw handdoeken en verzorgingsproducten. Het horizontale lijnenspel maakt deze badkamer extra ruimtelijk. Heeft u de prijsindicatie al gezien?

Eigenschappen

Filiaal
Apeldoorn
Kooinummer
452
Merk
Topkwaliteit
Hoofdkleur(en)
Betonlook, Bruin, Wit
Materialen
Beton, Hout, Kunststof
Afwerking kranen
Hoogglans
Stijlen
Industrieel
Kenmerken
Energiezuinig, Onderhoudsarm
Onderdelen
Bad regulier, Douche, Kastenwand, Kraan/kranen, Plafond(s), Spiegel(s), Toilet regulier, Verlichting
Bijzonderheden
De wastafel is geïntegreerd in het tegelwerk, de badkamer is energiezuinig


Disclaimer: dit zijn showroomopstellingen, die op uw specifieke wensen kunnen worden afgestemd. Informeer om teleurstellingen te voorkomen bij een showroomaanbieding vooraf altijd of deze nog beschikbaar is. De getoonde badkamers zijn exclusief tegels en accessoires. Informeer bij de tegelafdeling naar de vele interessante mogelijkheden. De getoonde prijsklasses zijn indicatief.

Afspraak maken

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht