Maak uw tuin lenteklaar met keramische tuintegels

Maak uw tuin lenteklaar met keramische tuintegels

De klok is weer een uur vooruit gezet en het voorjaar is begonnen. De zon laat zich regelmatig zien. Tijd om uw tuin klaar te maken voor het voorjaar. Uw tuin ligt er prachtig bij, maar het plaatje is niet compleet zonder bijpassende tuintegels. En wat is er mooier dan keramische buitentegels die perfect in uw tuin passen?

Zijn keramische tegels beter dan betontegels?

Zien uw betontegels er niet meer zo mooi uit? Dat kan goed, want betontegels verouderen. Ook kan er wat algen- of schimmelgroei op te zien zijn. Daarnaast zijn ze veel beperkter qua kleur en zijn ze ook niet helemaal kleurvast. Met betontegels heb je niet zoveel ruimte voor creativiteit, terwijl een mooi terras met een prachtige uitstraling uw tuin juist een meerwaarde geeft! Laat betontegels voor wat ze zijn en kies voor keramische buitentegels. Hiermee kiest u voor kwaliteit en uitstraling.

Keramische buitentegels Paul Roescher

 

De voordelen van keramische buitentegels

Keramische buitentegels hebben veel voordelen. We zetten ze graag voor u op een rij:

  • Ze zijn nagenoeg onderhoudsvrij en eenvoudig te reinigen

  • Keramische buitentegels zijn zeer duurzaam

  • Kleurvast: de tegels zullen niet van kleur veranderen of wit uitslaan

  • Vrij van algen- en schimmelvorming

  • Nagenoeg onverslijtbaar

  • Vochtbestendig: ze zullen niet kromtrekken of buigen

  • Anti-slip: u zult niet uitglijden bij nat weer


Bent u al overtuigd door de voordelen van keramische buitentegels? De keramische buitentegels van Paul Roescher zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden omdat ze voorzien zijn van de nieuwste technieken. Vrieskou, flinke neerslag of juist een stralend zonnetje: de buitentegels van Paul Roescher liggen er altijd mooi bij.

Lees meer over onze buitentegels


Van binnen naar buiten: creëer
één geheel

Met keramische buitentegels is het gemakkelijk om binnen en buiten in elkaar over te laten lopen. Dat creëert een rustige en gezellige sfeer en het oogt als één geheel. Zeker als u ervoor kiest om uw terras als verlengstuk van uw woonkamer te maken. Gebruik dan voor uw terras een soortgelijke tegel als de tegels die u binnen in uw huis heeft. Optisch lijkt uw woonruimte hiermee ook nog eens groter.

Keramische buitentegel Paul Roescher

 

Voor welke keramische buitentegel kiest u?

Het aanbod aan keramische buitentegels is groot. Het kan lastig zijn om een keuze te maken. Kent u de WorldTegelExpo al? Dat is de grootste tegelshowroom ter wereld. Hier vindt u alles wat u zoekt op het gebied van (buiten)tegels. De keus in kleuren, soorten en maten is groter dan waar ook, maar ook zijn er tegels te vinden die nergens anders worden tentoongesteld.

Lees alles over onze WorldTegelExpo


Laat u overtuigen van de meerwaarde van keramische buitentegels en geef uw tuin de uitstraling die u wilt. Bij Paul Roescher vindt u gegarandeerd de buitentegel van uw keuze! Wij adviseren u graag. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek met onze tegelspecialisten.

Maak een afspraak
Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

"We zijn enorm blij met de adviezen die we hebben gekregen, en alles de hoogste kwaliteit voor zo’n kleine prijs!!!!!!!!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit