Ervaar rust met de meest stille vloer in huis

“Sssst.. Zachtjes voor de buren” of “Moet je zoveel herrie maken?” U herkent zich er vast in. We moeten allemaal rekening houden met de buren naast of onder ons maar dat lukt niet altijd. Wat kan helpen is de aanschaf van een stille vloer. U zult met een stille vloer rust ervaren en u hoeft uw huisgenoten niet steeds tot stilte te manen, of zij u. Dat kan natuurlijk ook. Bij Paul Roescher krijgen we vaak de vraag in hoeverre een bepaalde vloer stil is. Wij zetten de stille vloeren en de voordelen van een stille vloer op een rijtje.

Maak een afspraak 

De redenen om een stille vloer te willen in uw huis kunnen uiteenlopen. U wilt graag rekening houden met uw onderburen omdat u in een appartementencomplex woont. U wilt graag rustig kunnen werken in uw woonkamer of de kamer op de eerste verdieping. Het kan ook zijn dat u het gewoonweg niet fijn vindt om het te harde geluid van voetstappen te horen terwijl u heerlijk in uw luie stoel of bank zit. Kortom: u wilt zoveel mogelijk lawaai voorkomen. De eerste vloer die daarin kan voorzien is een tapijtvloer. Maar deze ‘zachte vloer’ is niet bij iedereen gewenst omdat de vloer vaak als ouderwets wordt bestempeld. Daarnaast is een tapijtvloer lastig schoon te maken waardoor er best veel tijd gaat zitten in het onderhouden van dit type vloer.

Hard maar stille vloeren

Zachte vloeren zijn dus muisstil, maar vaak niet praktisch. Harde vloeren zijn daarentegen veel beter geschikt. Neem bijvoorbeeld een PVC vloer. Een PVC vloer is een fanatische keuze omdat het een onderhoudsarme vloer is. Daarnaast kies je met een PVC vloer voor een houtlook en een natuursteen look, maar krijg je de voordelen van een kunststof vloer. Binnen het assortiment PVC vloeren zijn er natuurlijk talloze mogelijkheden, die we u graag toelichten.

Bezoek ons aanbod PVC vloeren >

Dryback PVC vloer - geluidsisolerende vloer

Een Dryback PVC vloer is eigenlijk precies hetzelfde als een PVC vloer. Echter, bij Dryback wordt het PVC direct op een geëgaliseerde betonvloer verlijmd. Een dryback PVC vloer is ideaal in combinatie met vloerverwarming omdat het veel warmte doorlaat. Bovendien heeft deze vloer een geluidsisolerende werking en daarom erg geschikt als u op zoekt bent naar een stille vloer.

Dryback PVC vloer, een van stille vloeren uit de PVC-familie

Visgraat PVC-vloer

“Een stille vloer in huis, vraagt u?” Kies dan voor een visgraat PVC-vloer. Naast zijn enorme populariteit is deze vloer ook nog eens erg praktisch en past vrijwel in ieder interieur. Ook wordt een visgraat PVC vloer vaak gekozen omdat er erg weinig contactgeluid is: het is een enorm stille vloer. Andere PVC vloersoorten zijn een PVC vloer met houtdecor en een PVC vloer met tegeldecor. Bent u op zoek naar een stille vloer? Dan zijn deze varianten ook uitermate geschikt!

Visgraat PVC vloer, een prachtige stille vloer voor in huis

Voordelen van een PVC vloer, de meest stille vloer voor in huis

Een PVC vloer, ofwel polyvinylchloride, is dus een stille, geruisloze en geluidsarme vloer. Met een PVC vloer worden loopgeluiden tot het nulpunt geminimaliseerd. Maar met een PVC vloer krijgt u niet alleen een stille vloer in huis. Een PVC vloer is namelijk ook nog eens kids- en huisdierproof. Doordat de vloer gemakkelijk en snel schoon te maken is én de vloer krasvast is, is de vloer ideaal voor kinderen en/of huisdieren. Met krasvast hebben we direct de volgende eigenschap van een PVC vloer te pakken. PVC is een duurzaam en sterk product. Misschien een van de meest onderbelichte eigenschappen van een PVC vloer is dat deze waterbestendig is. Dit komt door de toplaag die zeer hard is en daardoor geen water doorlaat. PVC vloeren kunnen gewoon nat worden.

Hoewel een tapijtvloer wellicht stiller is dan een PVC vloer, kunnen we stellen een PVC vloer de meest stille vloer met de meest praktische voordelen is. Kom dit zelf eens ervaren in onze vloerenshowroom waar tal van vloeren liggen te wachten om belopen te worden! We nodigen u van harte uit!

Voel u thuis met een stille vloer in huis van Paul Roescher

Paul Roescher is de specialist op het gebied van stille vloeren. Bij Paul Roescher kiest u voor gegarandeerd hoge kwaliteit uit het grootste assortiment van Nederland. Wij hebben vloeren die nergens lager geprijsd zijn dan bij ons! En door de inspirerende collectie, het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voelt u meteen dat het goed zit. En dat gevoel, dat neemt u mee naar huis.

Meer weten over een stille vloer in huis?

Wilt u meer informatie over een stille vloer in huis? Of wilt u graag deskundig advies over stille vloeren? Bij Paul Roescher kennen we alle mogelijkheden op het gebied van vloeren en stemmen wij uw wensen hier perfect op af! We hebben voor iedere stijl, iedere smaak en ieder budget een stille vloer! We raden u aan alvast een afspraak te maken met een van onze vloerexperts. Op deze manier heeft onze expert alle tijd voor uw vragen en kan hij u op de best mogelijke manier adviseren!

Maak een afspraak 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"... De keuken is naar volle tevredenheid geworden. En ik raad iedereen aan, koop een keuken bij Roescher!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit