Een PVC vloer: dit zijn de mooiste voorbeelden

Een PVC vloer is tegenwoordig heel populair. En niet zonder reden. Met een PVC vloer heeft u het gevoel van hout of natuursteen en de voordelen van kunststof. Het is een fantastische keuze voor wie een onderhoudsarm alternatief zoekt voor een houten of natuurstenen vloer. Een PVC vloer is er in allerlei formaten, dessins en kleuren. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van een PVC vloer!

Aanbod PVC vloeren  Webshop PVC vloeren

 

Soorten PVC vloeren

Dankzij moderne scantechnieken levert Paul Roescher design in verbluffend realistische motieven en structuren. Omdat er zoveel soorten PVC vloeren zijn, is er altijd wel één die perfect past in uw interieur. Kent u de Dryback PVC vloer? Of de PVC vloer met tegeldecor of houtdecor? En dan is er ook nog de populaire Visgraat PVC vloer. Lees verder voor meer informatie over deze prachtige, veelzijdige PVC vloeren.

PVC vloer houtlook Paul Roescher

 

PVC vloer Paul Roescher

 

1. Dryback PVC vloer, past in elke interieurstijl

Een Dryback PVC vloer is eigenlijk hetzelfde als een PVC vloer, maar een dryback PVC vloer wordt direct op een geëgaliseerde betonvloer verlijmd. Het verlijmen van een PVC vloer is een traditionele bevestigingsmethode, maar wel een methode die nog steeds veel wordt gebruikt vanwege de vele voordelen. Een verlijmde PVC vloer laat namelijk veel warmte door en is daardoor uitermate geschikt voor vloerverwarming. Een Dryback PVC vloer is er in heel veel soorten en dessins. 

Dryback PVC vloer Paul Roescher

 

2. Visgraat PVC vloer, dé vloerentrend van nu

De Visgraat PVC vloer is dé vloerentrend van dit moment. De combinatie van de klassieke, authentieke uitstraling van een houten visgraat vloer met de praktische voordelen van een PVC vloer, maakt deze vloer ongekend populair. Het visgraat motief is een chique en fris alternatief voor een rechttoe-rechtaan gelegde vloer. 

Daarnaast is het visgraat motief tijdloos en past bij elke interieurtrend. Ook past een visgraat motief in elke interieurstijl. Of u nu een klassiek interieur heeft of dat uw interieur een industriële look heeft. Heeft u de voorkeur voor een landelijke interieurstijl? Kies dan voor een visgraat motief.De PVC visgraat vloer is een droom die uitkomt.

Visgraat PVC vloer Paul Roescher 

3. PVC vloer met tegeldecor, ervaar zelf de voordelen

Waarom zou u kiezen voor een PVC vloer met tegeldecor? Een Tegeldecor PVCvloer  is een vast verlijmde (Dryback) PVC vloer, die ervoor zorgt dat uw vloer een uitstekende akoestiek heeft en veel warmer aanvoelt dan een plavuizen tegelvloer. Door de V-groef aan de vier zijden is het tegelpatroon bovendien prachtig zichtbaar. En, mooi meegenomen: tegeldecor PVC is buitengewoon geschikt voor intensief gebruik, zowel in woningen als in bedrijven. Ervaar zelf de voordelen van een tegellook vloer

PVC vloer tegeldecor Paul Roescher

 

4. PVC vloer met houtdecor, niet van echt te onderscheiden

Bent u een liefhebber van een houten vloer, maar wilt u de voordelen van een PVC vloer? Dan is de PVC vloer met houtdecor perfect geschikt voor u. Een PVC vloer met houtdecor is nauwelijks te onderscheiden van een echt houten vloer. Iedere tegel of strook is uniek en heeft een realistische structuur. Als u gaat voor een onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen vloer, die toch heel veel uitstraling heeft en prachtig staat in heel veel interieurstijlen. Kies dan voor een PVC vloer met houtdecor

PVC vloer houtlook Paul Roescher

 

De voordelen van een PVC vloer op een rij

 • Niet van echt te onderscheiden
  De PVC vloeren van tegenwoordig zijn zo mooi gemaakt dat ze niet van echt te onderscheiden zijn!

 • Kids- en huisdierproof
  Heeft u kinderen? Dan weet u uit ervaring dat de vloer snel vies wordt en dat de vloer heel intensief gebruikt wordt. Als u huisdieren heeft wilt u natuurlijk geen krassen op de vloer. Een PVC vloer is een perfecte keuze als u een vloer wilt die kids- en huisdierproof is. 

 • Geschikt voor vloerverwarming
  Vloerverwarming: heerlijk! Vindt u het ook zo fijn als de kou van de vloer is en behaaglijk aanvoelt aan uw voeten? Een PVC vloer is geschikt voor vloerverwarming. 

 • Stille, geruisloze of geluidsarme vloer
  Loopgeluiden worden geminimaliseerd met een PVC vloer. Het geluid verraad dat u een PVC vloer heeft en geen houten of stenen vloer. Als u een stille vloer wilt is een PVC vloer een uitstekende keus!

 • Duurzaam en sterk
  De toplaag van een PVC vloer is slijt- en krasvast. Daardoor is deze vloer duurzaam en sterk. 

 • Onderhoudsvriendelijk
  Een PVC vloer is onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen. Ideaal dus!

 • Ook geschikt voor vochtige ruimtes
  Een PVC vloer is uitstekend te gebruiken in vochtige ruimtes. Daardoor kunt u deze vloer perfect gebruik in bijvoorbeeld uw badkamer, douchecabine of inloopdouche.


PVC vloer in de badkamer

Zoals u kunt zien heeft een PVC vloer veel voordelen. Een heel prettig voordeel van de PVC vloer is dat deze geschikt is voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Heeft u wel eens gedacht aan een PVC vloer in de douchecabine of een PVC vloer in de inloopdouche? Douchen op een PVC vloer is geen probleem. Het mooie is dat de badkamer dan naadloos aansluit bij de rest van uw interieur. Wilt u meer tips en ideeën voor de perfecte inloopdouche?

PVC vloer badkamer Paul Roescher

 

PVC vloer badkamer Paul Roescher


Een PVC vloer schoonmaken en onderhouden

Eén van de redenen waarom PVC vloeren vandaag de dag ontzettend populair zijn, is omdat ze vrij eenvoudig zijn schoon te houden. Toch moet u uiteraard wel weten wat u wel en niet moet doen. Stofzuigen, vegen, boenen en dweilen: alles is mogelijk. Waar u wel op moet letten, is dat u bij het dweilen niet te warm water kunt gebruiken. Evenals reinigen met een stoomreiniger, is dit niet goed voor de vloer. Daarnaast zijn schoonmaakmiddelen in veel gevallen overbodig, en soms zelfs schadelijk voor de vloer. Denk bijvoorbeeld aan producten zoals chloor of allesreiniger. Ons advies is dan ook om de vloer enkel met water schoon te maken óf met een speciaal schoonmaakmiddel. 

PVC vloer Paul Roescher

 

Bij Paul Roescher voelt u zich thuis

Bij Paul Roescher vindt u alles onder één dak om van uw huis uw thuis te maken. BIj Paul Roescher kiest u voor gegarandeerd hoge kwaliteit uit het grootste assortiment van Nederland, voor een prijs die lager is dan waar dan ook. En door de inspirerende collectie, het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voelt u meteen dat het goed zit. En dat gevoel, dat neemt u mee naar huis. 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over een PVC vloer en welke het beste past bij uw interieur? Bij Paul Roescher kennen we alle mogelijkheden en stemmen we die perfect af op uw wensen. We hebben voor iedere smaak, stijl en budget de juiste oplossing. 

Om zeker te weten dat we alle tijd voor u hebben vragen we u om vooraf een afspraak te maken.

 

Maak een afspraak 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

“Het grote voordeel van Roescher is dat alles onder één dak zit."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit