figure

Goedkoopste keukens

Lager in prijs dan waar dan ook. Paul Roescher heeft de goedkoopste keukens van Nederland. Onze keukenadviseurs stellen een keuken voor u samen die voldoet aan uw wensen en uw budget. U slaagt gegarandeerd voor een goedkope keuken.

Zijn wij echt zo goedkoop?

U vraagt zich vast af of wij echt zo goedkoop zijn. Jazeker! Door grootschalig in te kopen kunnen wij de goedkoopste keukens aanbieden, prijzen die u bij andere keukenzaken niet zult terugvinden. Het mooie is dat u niets inlevert aan kwaliteit, voor minder geld krijgt u bij ons dezelfde topkwaliteit die u elders ook zult vinden. Daarom bieden wij onze klanten 5 jaar garantie op keukenmeubelen en keukenapparatuur. Bovendien hebben wij een speciale keuken lijn die zich richt op keukens van goede kwaliteit voor een ongekend lage prijs. De BUDGET-Trendline keukens hebben de volgende voordelen:

  • Een Duitse kwaliteitskeuken voor een betaalbare prijs
  • Binnen 48 uur leverbaar
  • Naar eigen wens samen te stellen
  • Een goedkope keuken met de nieuwste keukentrends
  • Laagste prijs van heel Nederland

Maak een afspraak 

Voorbeelden van keukenstijlen

Laat u inspireren door deze voorbeelden van keukenstijlen. 

Inspiratie voor goedkope keukens

 

Goedkope keuken Paul Roescher

 

Voorbeeld van goedkope keuken

 

Inspiratie goedkope keuken

Een goedkope keuken is niet lelijk

Sommige mensen denken dat een goedkope keuken er ouderwets of goedkoop uitziet, maar dit hoeft helemaal niet. Bij Paul Roescher hebben we een zeer uitgebreid aanbod aan budget keukens die er degelijk uitzien. Onze goedkope keukens worden gemaakt van prachtige materialen die niet zo duur zijn als graniet of composiet. Hier bespaart u kosten zonder dat de kwaliteit of uitstraling wordt aangetast.

Nog een voordeel is dat de keukens voorgemonteerd geleverd worden. Dit resulteert in een strakke keuken die supersnel te monteren is. Daarnaast worden er standaard demping op de deurscharnieren en uittreklades gemonteerd. Zo ziet u maar dat een goedkope keuken prachtig en comfortabel is!

De goedkoopste keukens in elke stijl

Een goedkope, complete keuken aanschaffen is niet zo maar iets. U moet goed bedenken welke keukenstijl het beste bij u past en welke opties u wilt hebben. En dat allemaal binnen het budget. Het is mogelijk om uw eigen keuken te ontwerpen. De keukenadviseurs van Paul Roescher adviseren u graag en helpen u met het uitzoeken van uw droomkeuken in de door u gewenste stijl. Goedkope keukens zijn er in elke stijl. Houdt u van een klassieke stijl, of juist van een moderne stijl? Gaat u voor een industriele keuken of liever voor een landelijke? Het is allemaal mogelijk met een beperkt budget.

Bezoek onze showroom

In onze showroom vindt u gegarandeerd een keuken die bij u past. Meer dan 50 keukenstijlen, een grote tegelshowroom en een fornuizenstraat. Bij Paul Roescher hebben we alles onder één dak en dat is de reden dat u bij ons de goedkoopste keukens van Nederland vindt. Voor vrijblijvend advies kunt u een afspraak maken met één van onze keukenadviseurs. U bent van harte welkom!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht