figure

Goedkoopste keukens

Lager in prijs dan waar dan ook. Paul Roescher heeft de goedkoopste keukens van Nederland. Onze keukenadviseurs stellen een keuken voor u samen die voldoet aan uw wensen en uw budget. U slaagt gegarandeerd voor een goedkope keuken.

Zijn wij echt zo goedkoop?

U vraagt zich vast af of wij echt zo goedkoop zijn. Jazeker! Door grootschalig in te kopen kunnen wij de goedkoopste keukens aanbieden, prijzen die u bij andere keukenzaken niet zult terugvinden. Het mooie is dat u niets inlevert aan kwaliteit, voor minder geld krijgt u bij ons dezelfde topkwaliteit die u elders ook zult vinden. Daarom bieden wij onze klanten 5 jaar garantie op keukenmeubelen en keukenapparatuur.

Bezoek onze showroom

In onze showroom vindt u gegarandeerd een keuken die bij u past. Meer dan 50 keukenstijlen, een grote tegelshowroom en een fornuizenstraat. Bij Paul Roescher hebben we alles onder één dak en dat is de reden dat u bij ons de goedkoopste keukens van Nederland vindt. Voor vrijblijvend advies kunt u een afspraak maken met één van onze keukenadviseurs. U bent van harte welkom!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht