Kasten Hengelo

Als u in Hengelo woont en op zoek bent naar een nieuwe kast dan zijn er diverse aanbieders waar u terechtkunt. Wij verwelkomen u graag in één van onze Megastores indien u op zoek bent naar een kast in Hengelo. Of u nou op zoek bent naar een slaapkamerkast, kantoorkast of een bijkeukenkast: bij Paul Roescher zit u goed. Benieuwd naar de mogelijkheden? We leggen het graag aan u uit.

Kantoorkast in Hengelo?

Heeft u een eigen kantoor in Almelo? Dan mag een kantoorkast niet ontbreken. Hier kunt u al uw benodigdheden in opbergen, zodat u overzicht houdt. Hartstikke handig, want het ziet er niet alleen netjes uit het is natuurlijk ook nog eens erg praktisch. Bezoek één van onze Megastores en bekijk een aantal voorbeelden ter inspiratie. Geef aan in welke afmeting u de kast wilt en wij realiseren het voor u.

Kast voor in uw slaapkamer nodig?

Ook als u op zoek bent naar een kast voor in uw slaapkamer dan vindt u deze bij ons. Van inloopkast tot schuifdeurkast en draaideurkast: bij ons vindt u het allemaal. Daarbij maakt het niet uit hoe groot uw slaapkamer is. Wij kunnen voor elke ruimte een slaapkamerkast op maat maken. Geef dus uw afmetingen door en wij gaan voor u aan de slag om uw droomkast te maken in uw favoriete stijl en kleur.

Bijkeukenkast

Heeft u al een kast voor in de bijkeuken? Dan kan dit erg voordelig zijn. Zo kunt u namelijk uw spullen opbergen, zonder dat deze in het zicht zijn. Wij ontwerpen bijkeukenkasten waarin u uw wasmachine, droger en schoonmaakspullen in kunt opbergen. Naast dat een kast een praktische functie heeft, ontwerpen wij deze zo dat de kast er ook nog eens stijlvol uitziet. Dat wilt u toch ook? Behalve al deze types kasten, heeft Paul Roescher nog veel meer in het assortiment: 

Slaapkamerkast
Kantoorkast
Bijkeukenkast
Schuifdeurkast
Draaideurkast
Inloopkast

Ook een kast op maat laten maken?

Bent u ook op zoek naar een nieuwe kast in Hengelo? Breng dan zeker eens een bezoekje aan één van onze Megastores en doe inspiratie op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u verder indien u nog vragen heeft op advies op maat nodig heeft.

Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

 

Heb je direct een dringende vraag? Stel hem dan aan Annetta en zij zorgt ervoor dat één van onze experts zo spoedig mogelijk contact met je opneemt. Tot snel bij Paul Roescher!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Nu de keuken geleverd is, hebben we bevestigd gekregen dat Roescher de juiste keuze is."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit