Onze kastenshowroom

Kasten Lochem

Op zoek naar een mooie slaapkamerkast in Lochem? Om de hoek, in een van de Megastores van Paul Roescher, vindt u allerhande kasten voor op de slaapkamer. Van slaapkamerkasten op maat tot aan een passende inloopkast, met schuif- of klapdeuren en precies zo ingericht als u het graag ziet. Eindelijk genoeg opbergruimte, en ook nog eens een mooie toevoeging aan uw slaapkamer. Ook voor kantoorinrichting, bijkeukenkasten en eventuele moderne stalen deuren bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres. Het ruime assortiment en alle extra mogelijkheden maken dat het zeker is dat u de kast waar u naar op zoek bent bij de kastengigant kan vinden. Het is alleen nog de vraag wat uw wensen en eisen precies zijn.

Inloopkast ontwerpen

Ziet u bijvoorbeeld een inloopkast wel zitten? In de Megastores van Paul Roescher vindt u deze droomkast voor elke modeliefhebber in alle soorten en maten. Ideaal: een opbergruimte waar u in kunt lopen en u in sommige gevallen zelfs in om kan kleden. Alle ruimte voor uw kleding, schoenen en accessoires. Het kastinterieur kan volledig op maat geleverd worden. Bijvoorbeeld een plankensysteem, of gaat u toch liever voor kledinghangers met ruimte om uw schoenen op te bergen eronder? Alles kan bij Paul Roescher. Maak een afspraak met de kastenexpert en laat u adviseren.

Slaapkamerkasten met schuifdeuren

Ook wat betreft de deuren valt er genoeg te kiezen wanneer het de kledingkast in de slaapkamer betreft. Ook op dat gebied geldt: voor elke smaak is wel wat te vinden. Ziet u het liefst een slaapkamerkast met schuifdeuren? Dat is goed mogelijk. Niet alleen ziet dat er strak en stijlvol uit, u bespaart ook nog eens ruimte doordat u de deuren niet naar buiten toe hoeft te openen. De geruisloos en stabiel glijdende deuren geven direct een gevoel van luxe en onttrekken uw spullen uit het zicht. Paul Roescher is gespecialiseerd in schuifdeurkasten die in Zwitserland geproduceerd worden. Deze slaapkamerkasten met schuifdeuren lenen zich uitstekend voor het creëren van een kastenwand in de slaapkamer. Hoe u uw kast vervolgens indeelt is aan u: denk aan legplanken, een kledingstang, schoenenrekken of lades. 

Behalve al deze types kasten, heeft Paul Roescher nog veel meer in het assortiment: 

Slaapkamerkast
Kantoorkast
Bijkeukenkast
Schuifdeurkast
Draaideurkast
Inloopkast

Vind uw kast in Lochem

Bij Paul Roescher vindt u ongetwijfeld de kast van uw dromen. U kunt uw slaapkamerkast precies zo inrichten als u zelf wil, doordat deze precies op maat gemaakt kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak met de kastenexpert en stel uw eigen kast samen.

Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

 

Heb je direct een dringende vraag? Stel hem dan aan Annetta en zij zorgt ervoor dat één van onze experts zo spoedig mogelijk contact met je opneemt. Tot snel bij Paul Roescher!

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

“Een keuken kopen doe je niet maar even tussen neus en lippen door. Wij hadden dan ook echt wel heel veel voorwerk gedaan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit