Onze kastenshowroom

Kasten Zutphen

Kast in Zutphen
Een kast is een praktisch opbergmeubel waar u een hoop spullen in kwijt kunt. Zonder kasten kan uw huis of ruimte snel rommelig en onoverzichtelijk worden. Naast dat u natuurlijk wilt dat u dit meubel praktisch kunt gebruiken, wil het oog ook wat. Bent u daarom dus op zoek naar een mooie kast in Zutphen? Dan bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod kasten in diverse modellen, kleuren en stijlen.

Slaapkamerkasten
Heeft u een slaapkamerkast nodig? Dan kunt u bij ons kiezen uit inloopkasten, schuifdeurkasten, draaideurkasten en open kasten. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in diverse stijlen, kleuren en maten. Heeft u een ruimte of een kleine kamer over? Dan kan een inloopkast een uitkomst zijn. Een inloopkast is een ruimte die volledig wordt afgesloten met schuifdeuren. In de ruimte plaatst u het kastinterieur, dat u volledig op maat kunt bestellen. In een inloopkast kunt u heel veel spullen kwijt, zoals kleding, schoenen en accessoires. Het is ook wel de ultieme woondroom voor veel mensen. Maar ook in een schuifdeurkast, draaideurkast en open kast kunt u veel opbergen. Deze maken we voor u op maat in uw gewenste kleur en stijl.

Bijkeukenkasten en kantoorkasten
Wilt u graag uw wasmachine, droger en schoonmiddelen verbergen? Dan heeft u een kast nodig voor in de bijkeuken. Paul Roescher biedt prachtige ruimteoplossingen van zware Duitse kwaliteit.  Maar ook voor op kantoor zijn er diverse mogelijkheden. Wilt u dus uw ordners, boeken en tijdschriften netjes opbergen? Bezoek dan onze showroom en u ziet wat er mogelijk is. Behalve de bovenstaande kasten, hebben wij ook nog de volgende kasten in ons assortiment:

Slaapkamerkast
Kantoorkast
Bijkeukenkast
Schuifdeurkast
Draaideurkast
Inloopkast

Kast in Zutphen op maat maken?
Voor iedere smaak en budget hebben wij wel een passende oplossing. Heeft u al een idee in uw gedachten? Geef dit dan aan ons door en we werken voor u een ontwerp op maat uit. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en wilt u graag inspiratie opdoen voor een kast in Zutphen? Kom dan zeker even langs in één van onze Megastores. Maak gerust op een afspraak met onze adviseurs. Zij laten u aan de hand van diverse voorbeelden zien wat we voor u kunnen betekenen. Heeft u nog vragen? Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar en geven u passend advies op maat.

Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

 

Heb je direct een dringende vraag? Stel hem dan aan Annetta en zij zorgt ervoor dat één van onze experts zo spoedig mogelijk contact met je opneemt. Tot snel bij Paul Roescher!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

“Een nieuwe woning, een nieuwe keuken. Een nieuwe keuken passend in de stijl van het huis en bij onze smaak."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit