Paul Roescher tegels | WorldTegelExpo

Tegelhandel voor de regio Deventer

Dé tegelhandel voor Deventer e.o.

Als u op zoek bent naar een tegelhandel in Deventer of omgeving, bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres. Een bezoek aan de showroom van Paul Roescher is warm aan te bevelen, want met een showroom van 6.000 m2 in Rijssen is Paul Roescher de grootste tegelhandel van Europa! Ook in onze tegelshowroom in Apeldoorn vindt u volop inspiratie. Kom naar onze showroom en laat u verrassen door het grote en gevarieerde aanbod met tegels in allerlei stijlen, kleuren en formaten.

Nummer 1 in tegels

Als tegelhandel voor de regio Deventer biedt Paul Roescher allerlei soorten tegels aan voor uiteenlopende budgetten. In onze showroom vindt u wandtegels, vloertegels, keukentegels, badkamertegels en buitentegels. Alle soorten tegels zijn in ons assortiment vertegenwoordigd; wij zijn immers niet voor niets de nummer 1 als het gaat om tegels! De tegelstijlen variëren van mozaïek tot Marokkaanse tegels en van natuursteenlook tegels tot keramisch parket.

Meer dan tegels alleen

Bij Paul Roescher ervaart u het gemak van alles onder één dak. Naast tegels heeft Paul Roescher u namelijk nog veel meer te bieden! In onze Megastores kunt u ook terecht om een complete keuken of badkamer samen te stellen en om vloeren en kasten aan te schaffen. Dat is niet alleen erg praktisch, maar dankzij ons combivoordeel ook erg voordelig als u een compleet huis inricht. Paul Roescher biedt u op slechts een half uurtje vanaf Deventer alles onder één dak in onze Megastores in Apeldoorn en Rijssen. Kom langs of maak een vrijblijvende afspraak voor deskundig advies van onze specialisten!

 Tegelwebshop >  Maak afspraak >

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Nu de keuken geleverd is, hebben we bevestigd gekregen dat Roescher de juiste keuze is."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit