Paul Roescher badkamers

Badkamers Nijverdal

Gaat u binnenkort verbouwen of verhuizen in of nabij Nijverdal? En bent u daarom op zoek naar een nieuwe badkamer in Nijverdal? Dan kunt u bij Paul Roescher vast slagen. Bij ons kunt u terecht voor diverse goedkope badkamers. Daarbij hoeft u niet te denken dat de kwaliteit minder is. Integendeel zelfs: de badkamers zijn altijd van een hoogwaardige kwaliteit.

Badkamers voor elk budget

Bij Paul Roescher maakt het niet uit wat uw budget is. Wij hebben voor elk gewenst budget wel een geschikte badkamer. Daarbij kunt u bij ons uitgaan van de laagste prijs. Ziet u ergens anders een goedkopere badkamer? Dan betalen wij u het verschil terug, zo simpel is dat.

Uw droombadkamer

Geen enkele smaak is hetzelfde. Daarom hebben we voor elke stijl verschillende badkamers. U kunt zelf aangeven wat uw eisen en wensen zijn; wij ontwerpen deze zo, zodat deze helemaal bij uw smaak past. Kies voor een landelijke badkamer, klassieke badkamer of een moderne badkamer. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stijlen te combineren. Denk bijvoorbeeld aan landelijke badkamertegels in combinatie met een moderne wastafel. Wat u ook wenst: wij maken voor u een ontwerp op maat. Daarbij maakt het niet uit hoe groot uw ruimte is. Of u nou een kleine badkamer wilt of een grote badkamer: geef de afmetingen aan ons door en wij maken het voor u in orde. 

Bij Paul Roescher kunt u onder andere terecht voor de volgende stijlen badkamers:

Klassieke badkamers
Landelijke badkamers
Moderne badkamers 
Tijdloze badkamers

Hulp nodig bij een badkamer in Nijverdal kopen?

We begrijpen dat het kopen van een badkamer iets is wat u niet dagelijks doet. Gelukkig staan de specialisten van Paul Roescher voor u klaar. Onze medewerkers weten als geen ander waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuwe badkamer. We raden u zeker aan om eens een bezoekje te brengen aan één van onze Megastores. Laat u inspireren door onze voorbeelden in de showrooms en geef aan wat uw wensen en eisen zijn. Wij gaan dan voor u aan de slag en maken een adives op maat. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel via de mail als de telefoon. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

 

Heb je direct een dringende vraag? Stel hem dan aan Annetta en zij zorgt ervoor dat één van onze experts zo spoedig mogelijk contact met je opneemt. Tot snel bij Paul Roescher!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Een tijdje terug hebben we een badkamer laten installeren. Uiteindelijk kwamen we voor onze keuken weer bij Roescher kijken"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit