Badkamers Zutphen

Bij Paul Roescher vindt u diverse badkamers in Zutphen voor een lage prijs. Daarbij zijn de badkamers altijd van hoogwaardige kwaliteit. Of u nou op zoek bent naar een klassieke, moderne of landelijke badkamer: we hebben voor elke smaak wel een geschikte badkamer.

Klassieke, landelijke of moderne badkamer?

Smaken verschillen en dat weten we bij Paul Roescher maar al te goed. In onze Megastores vindt u dan ook badkamers in diverse stijlen. Bent u een liefhebber van een landelijke stijl? Kies dan voor een landelijke badkamer. Deze kenmerkt zich door de warme kleuren en rustieke vormen. Bent u een liefhebber van strakke lijnen en vormen? Dan is een moderne badkamer iets voor u. Houdt u van een chique stijl? Een klassieke badkamer staat dan vast prachtig in uw huis. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie van stijlen. Wat u ook wenst: wij maken voor u een ontwerp op maat, zodat u uiteindelijk een badkamer heeft waar u helemaal tevreden mee bent. Daarbij maakt het niet uit hoe groot uw ruimte is; wij maken uw badkamer helemaal voor u op maat.

Bij Paul Roescher kunt u onder andere terecht voor de volgende stijlen badkamers:

Klassieke badkamers
Landelijke badkamers
Moderne badkamers 
Tijdloze badkamers

Budget badkamers

Het kopen van een badkamer is niet iets wat u dagelijks doet. Het is dan ook een hele investering, aangezien een badkamer iets is waar u vaak een aantal jaar mee doet. Bij Paul Roescher vindt u badkamers voor ieder budget. Daarbij kunt u bij ons uitgaan van de laagste prijs. Ziet u ergens anders een goedkopere badkamer? Dan betalen wij u het verschil terug.

Badkamers in Zutphen kopen?

Kortom: als u dus op zoek bent naar een badkamer in Zutphen dan raden we u zeker aan om een bezoekje te brengen aan één van onze Megastores. Laat u inspireren door onze voorbeelden en laat een badkamer op maat ontwerpen. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel via de mail als de telefoon. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

 

Heb je direct een dringende vraag? Stel hem dan aan Annetta en zij zorgt ervoor dat één van onze experts zo spoedig mogelijk contact met je opneemt. Tot snel bij Paul Roescher!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Een nieuwe woning, een nieuwe keuken. Een nieuwe keuken passend in de stijl van het huis en bij onze smaak."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit