Deze vloeren passen bij een landelijk interieur!

Bij een landelijk interieur is de keuze van de vloer belangrijk. Landelijke vloeren vinden haar oorsprong op het platteland. Hier werden natuurlijke materialen gebruikt om het gehele huis in te richten. Wilt u graag een landelijke sfeer creeren? Kies dan voor natuurlijke elementen. Deze kunt u gemakkelijk combineren met natuurlijke kleuren als beige, licht of donkerbruin en wit. 

Wij bij Paul Roescher staan altijd voor u klaar bij vragen of adviezen bij het kiezen voor de juiste vloer in uw huis. We willen u alvast wat tips geven over de vloeren die het beste passen in een landelijk interieur. Als u de mogelijkheden in het echt wilt bekijken, dan bent u uiteraard altijd welkom in een van onze megastores in Rijssen en Apeldoorn. Ook kunt u ervoor kiezen een afspraak te maken met een van onze vloerenspecialisten.

Er zijn 3 vloeren die in het grootste deel van de landelijke inrichting zijn te vinden. Denk hierbij aan houten vloeren, plavuizen en robuuste vloeren.

Houten landelijke vloeren

Een houten vloer is de meest traditionele landelijke vloer die er is en daarmee is een houten vloer geschikt voor een landelijk interieur. Het grootste nadeel van houten vloeren is dat deze veel onderhoud vragen. Zo zal het eens in de zoveel tijd nodig zijn om de houten vloer in te oliën. Gelukkig is hier een perfecte oplossing voor. Met een houtlook vloer heeft u de uitstraling van een echte houten vloer, maar is deze qua onderhoud vele malen interessanter dan een echte houten vloer. 

Houten vloeren in een landelijk interieur

Keramische landelijke vloeren

Keramische vloertegels zijn zeer veelzijdig en zeer onderhoudsvriendelijk. Deze vloeren zijn eenvoudig te reinigen, niet kapot te krijgen en duurzaam. Daarnaast zijn ze de afgelopen jaren zo in populariteit gestegen. Keramische vloeren zijn er in vele soorten, bijvoorbeeld in: houtlook, natuursteenlook en betonlook. Door de afwerking zijn deze niet van echt te onderscheiden.

Een keramische houtlook vloer in uw landelijk interieur

Natuursteen landelijke vloeren

Een vloer volledig van natuursteen blijft in onze ogen een van de mooiste manieren om landelijk interieur mee in te richten. De vloeren van natuursteen geven een prachtige robuuste uitstraling en hebben vele andere voordelen. Door de robuustheid vallen eventuele beschadigingen bijvoorbeeld nauwelijks op. Hierdoor kunt u vele jaren genieten van de vloer. Ook zijn deze vloeren geschikt voor vloerverwarming. Een vloer van natuursteen past dus perfect in het landelijk interieur. 

Wij inspireren u graag

Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw landelijk interieur? Kom eens langs in een van onze megastores en ervaar de authenticiteit van een vloer in een landelijk interieur. In onze showroom zult u gegarandeerd vinden wat u zoekt. 

Maak alvast een vrijblijvende afspraak met een van onze vloerenexperts. Op deze manier kunnen wij de tijd nemen voor al uw vragen en kunnen we voorzien van het juiste advies als het gaat om het kiezen van de jusite vloer voor een landelijk interieur.

Maak een afspraak Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Na de zeer goede ervaring van het kopen van onze keuken, was het geen moeilijke keuze om voor de badkamer hier te gaan kijken"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit