Betonlook tegels: Creëer een stoer karakter in huis

Een vloer kiezen is een hele uitdaging. Het moet goed passen bij bijvoorbeeld de meubels en de rest van de kamer. Als u fan bent van een industriële huisstijl of als u een stoere look in huis wilt creëren zijn betonlook tegels een uitstekende keuze. U kunt er ook voor kiezen om echt beton te gebruiken. Dit heeft echter verschillende nadelen. Denk aan het risico op scheuren door bijvoorbeeld vocht. 

Bij een betonlook tegel kiest u eigenlijk een keramische tegel. Dit zijn robuuste tegels die goed tegen een stootje kunnen. Bij Paul Roescher hebben we een uitgebreid aanbod aan keramische betonlook tegels in verschillende soorten en maten.  U bent van harte uitgenodigd om langs te komen in één van onze showrooms in Apeldoorn of Rijssen. Hier kunt u onder het genot van een kop koffie inspiratie opdoen om uw droomvloer te realiseren.

Bezoek onze showroom

Betonlook tegels van Paul Roescher

De voordelen van Keramische betonlook tegels

Keramische betonlook tegels hebben vele voordelen die andere materialen niet hebben. Zo zijn betonlook tegels zeer goedkoop. Bij Paul Roescher zijn onze keramische tegels al vanaf 15 euro per vierkante meter verkrijgbaar. Daarnaast is keramiek zeer slijtvast, thermisch geleidend, niet elektrisch, hittebestendig en niet-magnetisch. In combinatie met vloerverwarming is een keramische betonlook tegels een uitstekende keuze.

Zijn betonlook tegels geschikt voor elke ruimte?

Betonlook tegels hebben duurzame eigenschappen en zijn ook watervast. Daarom zijn ze geschikt voor iedere ruimte. In keuken zijn deze tegels handig, omdat ze vlek- en krasbestendig zijn. Zelfs buiten is het mogelijk om met keramische betonlook tegels te werken.

Keramische betonlook tegels van Paul Roescher

Kom langs in onze showroom!

Het mooie aan betonlook tegels zijn dat ze super gemakkelijk in onderhoud zijn. Ze hoeven niet om de zoveel tijd in de lak en schoonmaken hoeft u alleen te doen met een stofzuiger of dweil. 

Bij Paul Roescher vinden we het belangrijk dat u kwaliteit krijgt zonder daar al te veel voor te betalen. Dat is ook zo bij onze betonlook tegels. Bent u nog opzoek naar de ideale vloer? Kom dan gerust langs in één van onze showrooms of neem direct contact met ons op. In onze showroom 17.500 m2 kunt u genoeg inspiratie opdoen!

Maak een afspraak Bezoek onze showroom >

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De adviseur kwam met een idee, die beter was dan wat we zelf hadden bedacht. Dáár heb ik als klant wat aan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit