Een moderne keuken: strak en eigentijds

Een moderne keuken heeft een strakke en eigentijdse uitstraling. Toch kan een moderne keuken ook een landelijke uitstraling hebben. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een moderne keuken of wilt u zelf uw moderne keuken ontwerpen? Bij Paul Roescher vindt u een keuken die aansluit op al uw wensen in een stijl die bij u past. 

Maak een afspraak

Soorten moderne keukens

Er zijn veel soorten moderne keukens. Het varieert van hoogglans, greeploze moderne keukens tot landelijk moderne keukens. Met een moderne keuken kunt u alle kanten op. Een moderne keuken past in vrijwel elk interieur. We lichten hier enkele voorbeelden van een moderne keuken uit:

Greeploze moderne keuken

Deze keukenstijl is razend populair. Strakke keukenkastjes zonder handgrepen of knoppen kenmerken deze keuken. Een greeploze keuken is een trend die ook komend jaar weer gezien zal worden. Een greeploze moderne keuken is niet alleen strak en eigentijds, maar straalt ook rust uit. Als uw woning modern is ingericht past een moderne greeploze keuken perfect in het geheel. Als u op zoek bent naar een keuken met een mooie, elegante en rustige uitstraling, dan is een greeploze moderne keuken echt iets voor u. 

Greeploze keuken Paul Roescher

Hoogglans keuken

Ook hoogglans keukens zijn populair op dit moment. Moderne hoogglans keukens worden vooral geassocieerd met wit en zwart. Een moderne keuken in hoogglans is ook mogelijk in tal van andere kleuren. Gekleurde keukens in hoogglans zijn heel stijlvol. Met een hoogglans keuken verandert uw keuken in een luxueuze ruimte!  

Landelijke moderne keuken

Wilt u volop sfeer in huis, maar toch een moderne keuken? Kies dan voor een landelijke moderne keuken. Wellicht is een landelijke keuken iets te veel landelijk voor u, maar wilt u landelijk en modern combineren. Zo krijgt u een sfeervolle, maar toch eigentijdse landelijk moderne keuken. Landelijk moderne keukens hebben een mix van twee stijlen en zijn daardoor heel gewild. Een landelijk moderne keuken is eigenlijk een moderne keuken met hout. En wist u dat zo’n keuken ook heel eenvoudig zelf te ontwerpen is? Bij Paul Roescher helpen we u daar graag bij.

Landelijk moderne keuken Paul Roscher

Een zwarte keuken

Een zwarte keuken is een mooi voorbeeld van een moderne keuken. Omdat een zwarte keuken zo populair is beschrijven we deze moderne keuken apart. Zwarte keukens komen het beste tot hun recht in een modern interieur. Een zwarte keuken in hoogglans is heel strak en eigentijds, maar een zwarte keuken gecombineerd met hout heeft weer een meer landelijke uitstraling.
Denk bij een zwarte keuken ook eens aan het gebruik van zwarte vloertegels of zwarte wandtegels. Vindt u dat allemaal een beetje ‘too much’, dan kunt u er voor kiezen om zwarte elementen in uw keuken te gebruiken. Bijvoorbeeld gouden handgrepen, lichte keukenapparatuur en accessoires. Een houten, stenen of wit aanrechtblad zijn goed te combineren met zwarte keukenkastjes. Er zijn genoeg mogelijkheden voor een zwarte, moderne keuken. 

Zwarte keuken Paul Roescher

Zelf uw moderne keuken ontwerpen

Wilt u een keuken die helemaal voldoet aan uw wensen? Denk dan eens aan het zelf ontwerpen van uw keuken. Een keuken ontwerpen of op maat laten maken is bij Paul Roescher heel eenvoudig. Als u zelf uw keuken ontwerpt kunt de keuken naar uw eigen wensen samenstellen. U kiest de keukenkastjes, het aanrechtblad, de apparatuur, handgrepen, de wasbak, de kraan en de opbergmogelijkheden helemaal bij elkaar uit. Lees hier meer over het zelf ontwerpen van uw keuken

Een passend fornuis voor uw moderne keuken

Bent u op zoek naar een fornuis voor in uw moderne keuken? Als u op zoek bent naar een fornuis met een moderne look, bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres. Paul Roescher weet dat het bij fornuizen draait om de combinatie van een goede bakkwaliteit met de juiste uitstraling en stijl. In een moderne keuken hoort een modern fornuis. 

De fornuismerken komen uit heel Europa. Bezoek onze fornuizenstraat en laat u informeren over de vele mogelijkheden. Hebt u eenmaal een fornuis aangeschaft, dan krijgt u ondersteuning van de kok in het werken met uw nieuwe fornuis. Hij fungeert als een 'Personal Cook Buddy'!

Fornuizenstraat Paul Roescher

Meer weten over een moderne keuken? 

Voor het totaalconcept voor de mooiste moderne keukens moet u bij Paul Roescher zijn. Wij geven goed advies en leveren goede kwaliteit. We luisteren naar uw vraag en stemmen de mogelijkheden af op uw wensen. Bij Paul Roescher is de klant koning. 

U bent van harte welkom in onze showroom. Een bezoek aan Paul Roescher is geen bezoek aan een winkel, maar een echte belevenis. Door de inspirerende collectie, het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voelt u meteen dat het goed zit. 

 

Maak een afspraak

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Na een aantal keukenspecialisten bezocht te hebben, kwamen wij binnen bij Paul Roescher. Er hing direct een andere sfeer."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit